ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

Hold båten rett

Med Hydrotab kan du trimme båten slik at det blir mer behagelig å oppholde seg om bord.

Hydrotab er et nytt patentert stabiliseringssystem som gir deg bedre kontroll over båten. Systemet består av interceptorer som senkes og heves opp bak hekken, og dette gjør at båten går rett gjennom sjøen. Systemet brukes for å få baugen ned om den er baktung, eller for å rette opp båten om den har slagside.

Hydrotab består av interceptorer og et enkelt kontrollpanel med en knapp og en god skjerm. Med knappen kan du enkel justere båtens trim, og skjermen gir deg forståelig grafisk informasjon om forholdene. Interceptorer har vist seg å være mer effektive enn vanlige trimplan.

INTERCEPTORER: Stabiliseringen foregår ved hjelp av plater som senkes og heves. Systemet er mer effektivt en tradisjonelle trimplan.
KONTROLL: Båtens trim justeres med en panel med en knapp og en god skjerm.
MONTERING: Interceptorene monteres på hekken ned mot kanten av undervannskroget.

Systemet er kompakt, enkelt og robust. Det selges også til en fornuftig pris.

Nettbutikk, telefon, epost og egen butikk i Moss

Seatronic har drevet med båtutstyr siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har sortimentet utviklet seg mye over tid og består i dag av mer enn 7000 varelinjer. I år er sortimentet også utvidet med servicedeler som f.eks bunnstoff, anoder, filtere, rens og polish. I tillegg til alt av elektronikk og navigasjonsutstyr til båt, er også ankringsutstyr, strøm/lading, sikkerhetsutstyr, thrustere/styring og bysseutstyr viktige produktområder for oss. I tillegg til nettbutikk, er de tilgjengelig på telefon og epost, og har åpen butikk i Moss. Deres mål med dette er å ha høy tilgjengelighet for kunden, og å være i stand til å yte bransjens beste service og support.

Seatronic leverer over hele landet.

Besøk Seatronic nettside med nettbutikk her: