ANNONSØRINNHOLD FRA FINNMASTER

MER KRAFT: Yamarin 88 DC kan nå også motoriseres med Yamaha XF425
MER KRAFT: Yamarin 88 DC kan nå også motoriseres med Yamaha XF425

Flaggskip med enda litt ekstra

Flaggskipet Yamarin 88 DC er til årets båtsesong lansert med enda mer luksus og rå løsninger.

Da Yamarin 88 DC ble lansert i fjor var det en båt som henvendte set til båtfolket som en praktisk båt for familie og venner som nyter sjølivet. Den nesten ni meter lange daycruiseren imponerte med plass til ti personer, og overnattingsplass for opptil fem personer i to separate kabiner. Kabin nummer to har også adgang fra cockpiten.

MYE PLASS: Om bord i båten er det plass til ti personer.
MYE PLASS: Om bord i båten er det plass til ti personer.

To store skjermer

På årets første båtmesser har det vært mulig å se båten enda mer luksuriøs. Eksteriørmessig skiller Premium-modellen seg fra Standard-modellen med en vindskjerm med ramme i rustfritt stål. Tar vi en titt om bord har den i stedet for «bare» en 16 tommers skjerm her fått to skjermer, hver av dem i samme størrelse. Skjermene er Yamarins smartskjerm, kalt Yamarin Q.

YAMARIN Q: Premium-versjonen har to skjermer, hver av dem på 16 tommer
YAMARIN Q: Premium-versjonen har to skjermer, hver av dem på 16 tommer

Foruten tradisjonelle elektroniske kart er dette to allsidige kjørecomputere og et infotainment-system som på den letthåndterlige og klare pekeskjermen viser båtens instrumenter, elektroniske kart, bruksanvisninger og håndtering av en masse tilvalgsutstyr. Systemet er også integrert med Yamahas påhengsmotor. Med to skjermer blir det mulig for eksempel å ses de viktigste motorinstrumentene på den ene, og kartet med båtens kjøredata på den andre.

Mer treverk

Premium-versjonen er også godt synlig i kabinen. Her er garderoben, toalettdøren og dørkarmen, hyllen bak sengen, baksiden av speilene og oppbevaringsboksene i tre. Madrassene i Premium-versjonen av Yamarin 88 DC leveres i fargen Sahara Brown, og kan i tillegg leveres i grått om ønskelig.

MARITIMT: Mer treverk i kabinen.
MARITIMT: Mer treverk i kabinen.

Kraftpakke

Da Yamarin 88 DC ble lansert, var det omtrent samtidig med lanseringen av Yamaha XF425. Med Yamarin 88 DC Premium blir denne kraftpakken en perfekt kombinasjon. Topphastighet med Yamaha XTO er nesten 50 knop. V8-motoren med 5.6 liter og 32 ventiler, har et direkte innsprøytingssystem med fem drivstoffpumper, doble overliggende kamaksler (DOHC), variabel kamakseltiming (VCT), oljepumpe med to kamre, en to-trinns vannpumpe, firedoble termostater og et unikt in-bank eksosanlegg. Det er nå også mulig å få 425 hestekrefter med standard Yamarin 88 DC.

50 KNOP: V8-eren er 5,6 liter og 32 ventiler.
50 KNOP: V8-eren er 5,6 liter og 32 ventiler.
Powered by Labrador CMS