ANNONSØRINNHOLD FRA ONDA NORGE

iAQUA: En elektrisk vannjet som tar deg med både over og under vann (CE-godkjent).

Oppdag nye steder over og under vann i sommer med iAqua vannjet

Ha det gøy, ta den med overalt – på båten, på hytta, i bilen.

iAqua Stingray- og Seadart-modellene tilbys nå for første gang norske forbrukere med totalt åtte modellvarianter med ulike fargevalg.

Endelig kan det tilbys en elektrisk drevet vannjet som kan benyttes i mange sammenhenger med lang driftstid, rask ladning og ikke minst spesifikasjoner som overgår de fleste tilsvarende produkter på markedet. Et produkt som har vært tilgjengelig lenge i Europa og resten av verden, men først nå i Norge.

Vannjet er populært og benyttes ofte som tilvalg hos en del større motorbåtprodusenter, men er også populært blant fridykker/dykker organisasjoner samt vannsport & utleie firmaer.

Teknologisk nyvinning

FLERE: Vannjetene finnes i åtte ulike modellvarianter med ulike farger.
FLERE: Vannjetene finnes i åtte ulike modellvarianter med ulike farger.

iAqua er et produkt utviklet av et internasjonalt design og ingeniørteam basert i Shenzhen, Asias Silicon Valley, hvor produktene designes, utvikles, produseres og blir satt sammen på samme sted for å ivareta kvalitet, kontroll, teknologi og effektivitet for å holde kostnader nede. Med mange års erfaring fra bilindustrien ivaretar selskapet produktenes kvalitet og teknologisk nyvinning gjennom mye simulering og testing for å opprettholde den høye kvalitetskontrollen.

Dette tydeliggjøres ved at eventuell service og vedlikeholdsbehov kan utføres på stedet uten å måtte sende produktet til fabrikk eller produsent. Dette sikrer en høyere driftstid og ikke minst unngår du som forbruker å være uten produktet når du skal nyte vår korte sommer.

Spesifikasjoner

Hastighet15–23 km/h avhengig av modell
Brukstid pr lading80–100 minutter avhengig av modell
Dykkedybde20–30 meter avhengig av modell
Ladetid hurtiglader120 minutter
Ladetid normal lader7 timer
Lengde/bredde/høyde108 cm/50 cm/40 cm

Tilvalg/ekstrautstyr

  • Hurtiglader
  • Karbonutførelse som reduserer noe vekt
  • Undervannslys
  • GoPro kamerafeste
  • Bære- og beskyttelsesbag
  • Egenutviklet tralle

I ONDA Norge AS er vi lidenskapelig opptatt av båter, sjølivet og Norges fantastiske friluftsliv. Vi jobber hardt med å tilby deg som kunde løsninger tilpasset dine behov ved valg av ny båt, samt enkel tilgang til service og vedlikehold og ikke minst lagring for vinteren.

Onda Norge AS tilbyr nye og brukte båter fra Onda Tenders, som har produsert båter siden 1962, og som leverer performance RIBer, landstedsbåter samt luksus limobåter for megayacht-markedet. I tillegg er nå Onda Norge AS agent/importør og service-kontakt for iAQUA sine produkter i Norden.

Onda Norge AS har også båtagenter i Europa som kan bistå ved kjøp, sjekk og innførsel av brukte båter fra utlandet samt registrering og transport til Norge.

Powered by Labrador CMS