ANNONSØRINNHOLD FRA TYSNESFEST

Tysnesfestivalen: Fantastiske forhold for nydelige konsertkvelder.

Ta turen til Tysnesfestivalen

Tysnesfest inviterer i til nok en festival fylt med gode minner, fantastiske konsertopplevelser og spennende aktiviteter!

Publisert Sist oppdatert

Siden starten i 2007 har festivalen på gudeøyen Tysnes vokst til å bli en av Norges største og mest populære. I 2017 satte de publikumsrekord med over 32 000 gjester, og det på en øy der det bor under 3000 fastboende!

Tysnesfestivalen: Fantastiske forhold for nydelige konsertkvelder.

Bergen Marinesenter kommer slik de alltid har gjort med sin bruktbåtmesse fra kaien til Mandelhuset, og i år blir det også «Dra til sjøs» nybåtmesse med båter fra for eksempel Motor-Drange, Nautic Marine, Viknes, E39 Båt, Princess og Båtens Beste.

Festivalen starter onsdag 10. juli med motbakkeløpet Ramnanuten Opp, konsert/dikt av Helge Jordal som fremfører Terje Vigen, improteater fra Småsceneri og til slutt på kvelden blir det kino for barna i Tentipien på den store E-brygga.

Døds Challenge Tysnes er et offisielt DC-event der vinneren går direkte til finalen i VM i døds som arrangeres i Frognerbadet i Oslo seinere i år.

Tysnesfestivalen: Her sees Våge Gjestehamn slik den ligger hele året. Vestlandets største gjestehavn?

Fredagskvelden på konsertområdet kommer følgende band: Staut, 10cc(UK), Skambankt, AURORA, DJ Axillar og Matoma

Lørdagskvelden begynner heftig, og Staysman&Lazz, Mads Hansen og Oral Bee&Mr. Pimp Lotion inviterer til «Det sjukaste vorspielet». Her oppfordres det til å komme tidlig, for denne gjengen går på scenen allerede litt etter halv syv. De blir etterfulgt av: Shuffle Baby, Kriminell Kunst, Ina Wroldsen, Julie Bergan, Kjartan Lauritzen og til slutt kommer Broiler på scenen for å avslutte konsertkveldene med pyro og smell.

Tysnesfestivalen 2019

Søndag 14. juli kan du få med deg den årlige Dagen-derpå gudstenesten, og tilslutt en nydelig konsert med Marthe Wang i kirken på Onarheim.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Tysnesfest, og du kan kjøpe dine billetter her:

Tysnesfest.no/billetter

 

Tysnesfestivalen: Ta Sjansen er et svært populært innslag.