ANNONSØRINNHOLD FRA STORMER MARINE

Innovasjonen fortsetter hos Stormer marine

Stormer marine sluttfører i disse dager utviklingen av en ny båtmodell. Sammen med modellene 610 Jeep, Cruiser og Soft-Top blir den nye 610 Coupe siste utgave ut. Denne gjør Sportling-plattformen komplett.

Stormer marine produserer og selger båtmodellene Musling, Vesling og Sportling. Vi startet i 2010 produksjon av de anerkjente båtene signert den unike båtkonstruktøren og designeren Jan Herman Linge. Båtene kjennetegnes med dyp V-bunnskonstruksjon, påkostet produksjon med sjenerøse laminater/skrogtykkelser. Dette gir båter som tåler røff sjø, med et stort fartspotensial som inviterer til sportslig kjøring. Samtidig er båtene fleksible og fungerer like godt til late sommerdager på fjorden med familie og venner, som til aktiv kjøring. Vi har båter på lager som nå klargjøres for salg. Se båtene her

Nyhet Sportling 610 HT Coupe

Vi lanserer denne våren nyheten 610 HT Coupe, en krysning mellom ulike konsepter, hvor det finnes få direkte konkurrenter i markedet. Målsettingen under produktutviklingen har vært å kunne tilby en båt til bruk sommer som vinter, uten at det går på bekostning av brukeropplevelsen, design og sjøegenskaper. Båten konverteres fra lukket til åpen på få sekunder, uten bruk av tradisjonell kalesje. Enkelt og raskt. Kombinasjonen av stor skyvetakluke i herdeglass (rammeløs bak-kant) og fleksibel bakvegg (velg mellom glassfoldedør eller kalesjevegg), gjør båten enkel i bruk. I kabinen sitter man skjermet for vind og sjøsprøyt, samtidig som store vinduer gir god utsikt. Med takluke i åpne posisjon og åpen bakdel sitter man ute, men samtidig lunt og beskyttet. Selve vindskjermen er i herdeglass med doble vindusviskere og midtluke i front. Hardtop har i tillegg ekstra luke i forbindelse med luken i frontskjermen, som sammen danner en stor åpning som sikrer enkel og smidig gjennomgang til fordekket. Båten blir tilgjengelig i ulike farger samt i hvit.

Konstruksjon vs interiør

For en båtkjøper kan skrogkonstruksjonen lett fortone seg som noe diffust, da innredning og interiørkvaliteter fort får hovedrollen når en båt skal vurderes. Dette er i utgangspunktet ganske naturlig, da dette møter brukeren først. Innredning og interiør er definitivt viktige elementer når en skal finne ut hvilken båt som passer for sitt bruk, det er det ingen tvil om. Våre båter har derfor praktiske og brukervennlige interiørløsninger, holdt i et enkelt og stilrent design. Men selve skrogkonstruksjonen bør være et vel så viktig, hvis ikke viktigere moment når en vurderer å kjøpe båt. Det er skrogformen som avgjør båtens egenskaper, hvordan den møter bølgene, hvordan den responderer på motorkraft, for å nevne noe. Konstruksjonens utforming avgjør med andre ord hvor komfortabel og trygg båtturen blir. Det er den som bidrar til kjøreopplevelsen, og det er nettopp denne gode opplevelsen Linge-båtene er kjent for.

Komfort

Sportling, Vesling og Musling føles alle som båter av større størrelse enn det de egentlig er under bruk, fordi komforten om bord er meget god. Vi har allerede nevnt den dype V-bunnen og de tykke laminatene. I tillegg har båten blant annet skarpt utheng i baugen, såkalt «flaire». Dette bidrar til å kaste sjø vekk fra båten, som igjen bidrar til komfortabel gange samt mindre sjøsprøyt inn i båten.

Norsk produksjon

Båtene produseres i Norge. Stormer marine er en av få produsenter som fremdeles lager båter i Norge og viderefører med det en stolt norsk båttradisjon. Båtene produseres hos anerkjent støperi. Høres dette interessant ut, eller har du spørsmål? Ta gjerne kontakt for en hyggelig båtprat, og følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer.

Stormer marine AS
post@stormermarine.no
Tlf: 970 33 832 

Stormermarine.no