ANNONSØRINNHOLD FRA BAVARIA BÅT NORGE

BÅT TIL SESONGEN: Bavaria S33 er en av båtene du kan se i utstilling hos Bavaria Båt Norge i Leangbukta.
BÅT TIL SESONGEN: Bavaria S33 er en av båtene du kan se i utstilling hos Bavaria Båt Norge i Leangbukta.

Slik gjør du det beste båtkjøpet til neste sesong

I Leangbukta i Asker står motorbåter og seilbåter fra Bavaria utstilt. – Det er nå du kan sikre deg et godt kjøp. Og få ny båt til sesongstart, sier Claes Eliasson hos Bavaria Båt Norge som har kjøpt inn et stort antall båter.

Modellene fra Bavaria er fordelt på hele tusen kvadratmeter i Leangbukta i Asker. Her kan du trygt se og føle de forskjellige modellene fra den tyske produsenten av kvalitetsbåter. I alt kan du se ti modeller i hallen, sju motorbåter og tre seilbåter.

Høstpriser

I Europa og verden for øvrig er det som følge av korona-situasjonen begrenset leveringsdyktighet. Bavaria Båt Norge har derfor vært tidlig ute og bestilt et stort antall båter. Dette er noe som gir kundene flere fordeler, og vi snakker da ikke minst pris og levering.

– Er man tidlig ute og bestiller båt før 2021 sikrer man seg ny båt til beste pris, og båten leveres til kunde før sesongstart, sier Claes Eliasson. Drømmer du om båt kan du til tross for mangel på båtmesser gå om bord og bli kjent med båtene som står i utstilling.

Båter på lager

Flere av modellene som er bestilt har allerede ankommet Leangbukta, enda flere båter kommer i løpet av vinteren. Bavaria Båt Norge tilbyr gratis vinterlagring og båtene leveres klare på vannet til våren. De er godt utstyrt fra verft og kan skreddersys ytterligere etter ditt ønske. Det er utstyrspakker i Bavarias høstkampanje med 20 prosent rabatt i tillegg til kampanjerabatt på selve båten. Vær smart og gjør det garantert beste båtkjøpet nå. Så kan du glede deg til frihet og topp komfort på vannet neste år.

Ring oss gjerne på 66 76 59 29 og avtal tid for visning, hvilken dag det måtte passe deg. Vi tilpasser oss for at du skal få en best mulig og trygg opplevelse.

Se utvalget av båter fra Bavaria Båt Norge

KJØP BÅT NÅ: Hos Bavaria Båt Norge i Leangbukta står det utstilt sju motorbåter som du kan gå om bord i.
KJØP BÅT NÅ: Hos Bavaria Båt Norge i Leangbukta står det utstilt sju motorbåter som du kan gå om bord i.

Bygg inn artikkelen

Kopier og lim inn HTML-koden under på en side der du vil vise denne artikkelen.

Lukk

Powered by Labrador CMS