ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

EFFEKT: Baugpropeller monteres nå på stadig flere båter i alle størrelser.
EFFEKT: Baugpropeller monteres nå på stadig flere båter i alle størrelser.

Tid for å sette inn baugpropell

Ønsker du en mer letthåndterlig båt? Høsten er en fin tid for å finne den riktige løsningen.

Publisert Sist oppdatert

Thrustere – baugpropeller og propeller som monteres akterut – er propeller som skyver båten sidelengs for bedre manøvreringsevne.

Slike propeller monteres nå på stadig flere båter i alle størrelser. Antall løsninger øker, og prisen er ikke avskrekkende.

For å få montert sidepropell må båten stå på land. Tiden er derfor inne for å finne en optimal løsning og få gjort monteringen før neste sesong.

Andreas Holo
Andreas Holo

Gjør det selv

For de nevenyttige er det fullt mulig å montere en baugpropell selv. En tunellmontert løsning er billigst, men det krever litt glassfiberarbeid. Alle installasjoner krever at man har innsikt i 12 volts strøm.

En utenpåliggende løsning, hvor motor og propell blir montert under skroget, koster litt mer, men er enklere å montere. Alt som skal til er tre små hull i skroget og elektrikerarbeid. Dette er en god løsning når det ikke er plass til en innvendig installasjon i skroget.

Seatronic
Seatronic

Den tredje løsningen er å montere en nedsenkbar propell. Dette er den mest elegante løsningen, men også den mest kostbare.

Andreas Holo
Andreas Holo

Snakk med eksperter

Ingen båtbutikker har bedre utvalg på baugpropeller enn Seatronic. De har over 50 ulike modeller med priser fra 7000 kroner og helt opp til 60 000 kroner fra norske Sleipner eller Quick.

Seatronic selger cirka 70 slike løsninger i året, og vet hva som skal til for å få en vellykket installasjon. De bistår også med boreverktøyet som skal til for å lage tunellen i baugen for propellen.

Norsk Maritimt Forlag AS
Norsk Maritimt Forlag AS

Nett og fysisk butikk

Seatronic har drevet båtbutikk siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har også sikkerhetsprodukter og annet båtutstyr fått en sentral plass i Seatronic de senere årene.

Ved å tilby etterspurte produkter med god kvalitet til gode priser har Seatronic hatt en betydelig vekst de siste årene. Deres idé er at du som kunde møter medarbeidere som jobber med båtutstyr hele året.

Seatronic har butikk i Moss og nettbutikk, og de kan levere over hele landet.

Besøk Seatronics nettside med nettbutikk her: seatronic.no.

Norsk Maritimt Forlag AS
Norsk Maritimt Forlag AS