ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

Gode på Victron

Victron Energy er gode på strøm, og Seatronic har både ekspertise og utvalget du trenger til din båt.

Om du skal oppgradere båtens elektriske anlegg så kommer du ikke utenom produkter fra Victron. Det nederlandske selskapet er ledende innen feltet, og har det du trenger, enten det er snakk om batteriovervåkning, montering av solceller, eller landstrømsanlegg. Victron har det du trenger om du også vurderer litiumbatterier.

Seatronic har i vinter utvidet vareutvalget, men skal fremdeles være best på maritim elektronikk.

Besøk vår fysiske butikk i Moss!

Besøk oss dersom du er i nærheten. Det tar ett minutt fra du kjører av E6 ved Mosseporten til du er i butikken hos oss. Det er de samme personene du snakker med i telefonen – eller har mailkontakt med – som du treffer i butikken. Det betyr at alle har mange oppgaver – og tiden blir knapp i perioder.

Vi har kunnskap og erfaring som kommer deg til gode når vi sammen finner utstyr tilpasset din båt og din lommebok. I tillegg til tett samarbeid med alle av Norges største leverandører av båtutstyr, har vi også et eget stort lager i Moss med beholdning på ca 20.000 produkter. Dette gjør oss til en av de mest leveringsdyktige i vår bransje – noe du som kunde nyter godt av

Butikken vår holder åpent til klokken 2000 hver torsdag hele året for å kunne ta imot deg som har litt reisetid - lørdager holder vi stengt.

Seatronics imponerende nettbutikk er åpen til alle tider. Med fokus på kvalitet, sikkerhet og service har vi solgt båtutstyr siden 1982!

Du finner oversikt over butikkens strømprodukter her