ANNONSØRINNHOLD FRA SEA DOO

Mye moro for pengene

Visste du at du kan få en vannscooter til under prisen av en middels stor utenbordsmotor? Med Sea Doo Spark er du klar for en morsom sommer på sjøen.

Det trenger ikke å være så dyrt å oppleve friheten på sjøen i sommer, om du ikke skal ha den største og dyreste vannscooteren.

Sea Doo Spark leveres med 60 hestekrefter og koster bare 68 500 kroner. Det er mindre enn en utenbordsmotor med samme ytelse, og du trenger ikke å skaffe deg en båt i tillegg. Med Sea Doo Spark har du alt du trenger for å komme deg ut på tur i skjærgården.

– Den er leken og lett å kjøre. Og den blir lett å ta av og på en henger uten at man er avhengig av båtplass, sier en fornøyd Sea Doo-eier, som vi har snakket med.

Med den lave vekten og de beskjedne målene kan vannscooteren også passe godt på badeplattformen på litt større båter, som alternativ til jolle.

FARGERIKE: Sea Doo vannscootere fåes i en rekke freshe farger, design din egen på www.sea-doo.com

Toppfarten på 35 knop er det ingenting å si på, men de fartsglade kan få den med 90 hestekrefter, og da suse av gårde i 43 knop. Selv om det er relativt små motorer sammenlignet med andre vannscootere, egner Sea Doo Spark seg fint til vannleker, og krok til vannleker er standard.

Sea Doo Spark er ikke bare rimelig i innkjøp, men også billig å bruke. Takket være lett vekt er drivstofforbruket lavt, og det kan jo være verdt å vite i disse dager med høye bensinpriser. En henger til denne modellen koster om lag 9500 kroner, og da er hele kysten din i sommer.