ANNONSØRINNHOLD FOR REGATTA

SJEKK VESTEN: I sommer vil «Regattabåten» gi deg anledning til å sjekke vesten din.
SJEKK VESTEN: I sommer vil «Regattabåten» gi deg anledning til å sjekke vesten din.

Regatta lanserer årets viktigste sommerturnè

I sommer skal «Regattabåten» seile langs norskekysten for å hjelpe båtfolket med kunnskap og gode tips om riktig bruk av flyte- og redningsvester.

Reisen i sommer for «Regattabåten» er planlagt å starte i Mandal, og båten vil i løpet av sommeren besøke flere havnebyer på sin ferd mot Hvaler. Mannskapet skal både i havner og til havs formidle kunnskap om hvordan man lett kan sjekke flyte- og redningsvester, og dermed også gi den tryggheten som trengs for å ferdes på og ved sjøen. De vil også tilby å sjekke at du har riktig utstyr tilpasset alder, vekt og aktivitet. Turneen fremmer kampanjen «Mann over bord», Regattas egen kampanje for riktig bruk av flyte- og redningsvester.

Følg med på regatta.no og våre sosiale medier for nøyaktige datoer hvor båten vil ferdes i sommer.

Mann over bord

Kampanjen «Mann over bord» setter fokus på viktigheten av vedlikehold og sjekk av flyte- og redningsvester:

Som regel går det bra når noen havner i vannet. Når båtulykker likevel inntreffer, kan riktig utstyr være forskjellen på en alvorlig situasjon og en harmløs dukkert. Produktene er designet for å berge liv, men akkurat som med sikkerhetsbelter er tilpasning og kontrollering helt avgjørende for at utstyret ikke skal virke mot sin hensikt. Tallene viser dessverre at altfor mange ferdes på sjøen under falsk trygghet, da vestene ikke er sjekket godt nok. «Regattabåten» vil i sommer spre kunnskap til det glade båtfolk om hvordan man kan nyte feriedagene i båt med god samvittighet. Vi skal møte folket der de er, og informere om hvordan man lett kan sjekke vesten sin, og dermed også gi den tryggheten de og familien trenger for å ferdes på sjøen. Siden det ble vestpåbud i 2015 for båter under 8m, er det heldigvis stadig flere som er bevisste på å bruke flyte- og redningsvester, selv i større båter”, sier Sondre Aakre, Brand Manager Regatta.

LES OGSÅ: Slik er en oppblåsbar redningsvest bygd opp

SOMMERTURNÈ: «Regattabåten» skal besøke flere havner langs kysten i sommer.
SOMMERTURNÈ: «Regattabåten» skal besøke flere havner langs kysten i sommer.

Mer enn 60 års efaring

Regatta har utviklet flyte- og redningsvester i over 60 år og er en av Europas ledende produsenter både til privat- og proffmarkedet. Lange tradisjoner og arbeid i nær kontakt med havet har medvirket til høy kompetanse innen fiskeri og sjøfart. Regatta har derfor hatt et solid utgangspunkt for å kunne utvikle produkter av høy kvalitet og ergonomisk design for maksimal bevegelsesfrihet. Som den største og eneste helnorske produsenten på fritidsmarkedet her hjemme, har Regatta førstehåndskunnskap om bruk og utvikling av flyte- og redningsvester.

Regatta er en foroverlent og banebrytende merkevare som gjennom årene stadig har utviklet innovativt produkter, og har vært først ute med en rekke design over tiden. Produktutvikling har vært, og vil alltid være, en kontinuerlig prosess med høy prioritet. Sikkerhet, bevegelsesfrihet og komfort under alle forhold er deres mål for kvalitet. Regatta - Safety made comfortable.

LES OGSÅ: Sjekkliste for oppblåsbar vest