ANNONSØRINNHOLD FRA NORDKAPP

Daycruiseren: Er den for deg?

I vår verden fylt av fart og opplevelser er det avgjørende å finne øyeblikk av ro for et balansert liv. For mange er båt og tiden på sjøen en etterlengtet arena for nettopp dette. I utvalget av båter har mange daycruiseren som en favoritt. I denne artikkelen vil vi utforske Noblesse 720 hvorfor daycruiseren har fått denne posisjonen og samtidig vise frem hvordan en utmerket utført daycruiser kan gi deg verdifull tid til avslapning og møte dine båt-ønsker

Øyeblikkene du husker, her ombord i Noblesse 720
Øyeblikkene du husker, her ombord i Noblesse 720

Tilrettelegg for øyeblikkene du husker

Det er en egen glede med å hoppe i båten og utforske skjærgården en hel dag, noe daycruiseren passer meget godt til. Denne båttypen har et stort beskyttet cockpit-område som holder deg skjermet mot vinden, og et romslig dekk som muliggjør alle aktivitetene dine i løpet av dagen. Når kvelden nærmer seg og havet har lagt seg, kan du ankre fartøyet ditt på et sted du ønsker og nyte solnedgangen i de milde bølgene. Og når du lar kvelden ta slutt, sovner du til de rolige lydene av sjøen rundt deg.

Det er noe spesielt med å våkne opp på sjøen. Lyden av båttrafikk, sangen fra sjøfuglene og lukten av saltvann. Det å bli omfavnet av den milde, varme morgensolen når du står opp. Du vekker sansene dine med en svømmetur i havet, klar for nok en dag. Det er kraften som bor i daycruiseren. Ubegrenset frihet til å oppdage øyeblikkene som betyr noe.

Førsteklasses opplevelser, førsteklasses daycruiser.
Førsteklasses opplevelser, førsteklasses daycruiser.

Nordkapp Noblesse 720, ideell for eventyr på sjøen med venner og familie

Noblesse 720 er en båt for deg som søker en premium daycruiser. Skandinavisk design skaper en sømløs flyt fra de rike sosiale sonene til de avslappende sove-områdene. Båtens slanke linjer og luksuriøse finish fengsler, og gir en dyp og gledelig båtopplevelse.

En daycruiser som Noblesse 720 er egnet for opptil syv voksne takket være det romslige dekket og nøye planlagte sitteplasser. Cockpit-området er bygget for de gode øyeblikkene med venner og familie. Når du lar ankeret gå, kan du slappe av på solsengen i baugen eller nyte utsikten til vannet fra de to solsengene på badeplattformene.

Skap opplevelsene sammen med dine venner i Noblesse 720.
Skap opplevelsene sammen med dine venner i Noblesse 720.

Sov over

En romslig kabin gjør Noblesse 720 velegnet for dags- og helgeturer. Båten egner seg godt for en familie på fire eller 2-3 voksne. Sitteplassen i akter kan med få grep forvandles til en soveplass i tillegg til kabinen. Med kalesjen montert og webasto-varmeren på kan alle nyte en god natts søvn beskyttet mot elementene.

Riktige fasiliteter kan utgjøre en forskjell når du overnatter om bord. På Noblesse 720 kan du holde enhetene dine ladet via USB-porter. Maten din holder seg fersk i kjøleskuffen, og en ferskvannstank med vask gjør det enkelt å holde tallerkener og redskaper rene. Du har også muligheten til å utstyre båten med et elektrisk toalett, en dusj for badeplattformene og en Fusion stereo for å nyte tiden på sjøen med musikk.

Sov godt i kabinen i Noblesse 720, og nyt fersk mat fra kjøleskuffen.
Sov godt i kabinen i Noblesse 720, og nyt fersk mat fra kjøleskuffen.

Et trygt og praktisk alternativ for familien

Noblesse 720 er et trygt alternativ for båtliv med barn takket være det høye fribordet (sidene av skroget). Det høye fribordet gjør at de små kan bevege seg fritt når båten ligger stille, og gir også ekstra beskyttelse mot vinden. Du finner rikelig med praktisk oppbevaring rundt i båten, slik at barna dine kan ta med favorittlekene sine samtidig som det er lett og holde båten pen og ryddig.

Hvis du og barna dine trenger å kjøle seg ned på varme sommerdager, kan sørge for skygge på dekk ved å sette ut soltaket, som er en del av kalesjen. Når du velger å bruke soltakfunksjonen holder frontveggen, sidene og akterveggen seg åpne, slik at vinden slipper inn mens du holder deg beskyttet mot solen. Og hvis du er i humør for en forfriskende svømmetur, gir de store badeplattformene et trygt sted for en dukkert i sjøen.

Noblesse 720 med soltaket slått opp.
Noblesse 720 med soltaket slått opp.
Badeplattformene kan gjøres om til to solsenger på Noblesse 720.
Badeplattformene kan gjøres om til to solsenger på Noblesse 720.

Dekker dine behov og passer ditt erfaringsnivå

Hvis du bestemmer deg for at en daycruiser er den rette båttypen, er det avgjørende å finne den båten som dekker dine behov og gir deg utstyret du trenger for å gjøre deg til en trygg båtfører. Det bratte V-formede skroget på Noblesse 720 gir en smidig håndtering og sammen med en baugpropellen får du presisjonen du ønsker, når det er behov. Noblesse 720 er en båt passende for alle nivåer av erfaring på sjøen.

Noblesse-serien fra Nordkapp eksemplifiserer den perfekte blandingen av luksus og funksjonalitet. Lær mer om Noblesse-modellene under.

Noblesse 660

Noblesse 720

Noblesse 830

Bli med i Nordkapp-familien du også og få våre beste artikler i din innboks hver helg. Abonner her.