Annonsørinnhold

leangbukta

Nordens største båtsenter

Storbåtmessen ønsker velkommen med over 100 utstilte båter, blant dem mange spennende 2019-nyheter. Her kan du se på store og små båter i fred og ro, og du kan parkere gratis.

Publisert Sist oppdatert

Visste du at Leangbukta Maritime Senter har mer enn 100 utstilte båter fordelt på til sammen 7000 kvadratmeter lokaler?

ASKER: Leangbukta ligger cirka to mil vest for Oslo.

Fra hele landet

Stadig flere oppdager fordelen med den intime båtmessen i Asker. I starten kom alle besøkende fra nærområdet, men i de senere årene kommer det stadig flere langveisfra. Det var i 2016 det virkelig tok av. Da var det ikke bare besøk fra hele landet, men også salg til store deler av landet, blant annet til Nord-Norge. Mange som kommer langveisfra kombinerer Storbåtmessen med messen i Lillestrøm.

Den gode sommeren i 2018 har gjort noe med folks innstilling til båtlivet. Det er på sjøen det er best å være når solen skinner, og ikke noe er bedre enn å ta en liten båtur etter jobb, kombinert med en dukkert, og kanskje innta middagen i Middagsbukta. Da får man en følelse av ferie, selv de sommerdagene man må jobbe.

I Leangbukta finner du også seilbåter fra Dufour og Bavaria, som alle er populære båter med lang fartstid på det norske markedet.

Aaby Marine lokker med lekre motorbåter som Windy, Nimbus og Paragon Yachts. De hevder de kan tilby Nordens beste utvalg på ekslusive day- og weekendcruisere. Dette er planende motorbåter, fra daycruisere til store bobåter, samlet under ett tak.

Vegg i vegg med Aaby Marine finner du de anerkjente båtene fra norske Marex. Dette er lekre og moderne bobåter i størrelsen fra 31 til 37 fot med eller uten akterkabin.

BESØK: Det er ventet mange besøkende til Storbåtmessen i Leangbukta som starter 14. mars og går over ni dager.

Kunnskap på ett sted

I Leangbukta finner du kun seriøse forhandlere. De fleste her har holdt på i årevis, og er godt etablerte. Når du besøker oss treffer du selgere som har jobbet med disse båtene i årevis. De har brukt mengder av tid på verftene, og satt seg inn i kundenes behov. Her treffer du folk som kan hjelpe deg med reservedeler, eller gi deg tips om service og vedlikehold. Service og vedlikehold er det også ved sjøkanten i Leangbukta.

Kom til Leangbukta under Storbåtmessen, og la oss hjelpe deg med å finne din drømmebåt. Her kan du sammenligne merker og modeller i ro og mak, kanskje få en kaffekopp og en vaffel, og prate båt med kunnskapsrike og entusiastiske forhandlere. Og husk at vi er her for deg hele året

Velkommen til Nordens største båtsenter!

GIRAMAR: Her finner du 5 seilbåter fra 14 til 42 fot fra Beneteau, i tillegg til motorbåter fra Linssen, Rhéa, Sea Ray, Hydrolift og Explorer. Utstillingslokalet går over to etasjer og er på ca 1600 kvm.
DUFOUR: W-Yacht stiller ut både en 38-foter og en 41-foter sammen med seilbåtene fra Beneteau.
SAGA OG REFSNES MARINE: Stiller ut 20 modeller fra Saga Boats, Nordkapp og Quicksilver på 700 kvm.
AABY MARINE: Her finner du båter utstilt fra Windy, Draco, Nimbus, og Paragon på 600 kvadratmeter.
FRITID-SENTERET: I andre etasje er det et utstillingslokale på 600 kvadratmeter hvor det er stilt ut 14 båter fra OceanMaster, AMT, Coaster og Silver.