Annonsørinnhold

VARME: Flere har oppdaget muligheten av å investere i seiling i fremmede farvann.

Navigare Yachting satser stort i Norge

Etter å ha blitt seilbåtselgeren nummer en i Sverige, mener det svenske selskapet at det nå er Norges tur.

Publisert Sist oppdatert
DELINGSØKONOMI: Godt vedlikeholdsprogram gjør at båten holder seg godt over mange år.

Markedet for seilbåter er i forandring. Det er også måten vi reiser, og bruker båt på. Det er Navigare Yachting et godt eksempel på. I Sverige blir det bare solgt en håndfull nye seilbåter på den tradisjonelle måten, mens Navigare selger i massevis. Kjøper du en båt gjennom Navigare Yachting, så er det en investering som gir avkastning, enten i form av verdier som kan benyttes i ulike former for ferie, eller som utbetaling.

Gode avkastninger

Å være en Navigare Yacht Investor betyr at du har sikret din investering. Selskapet tar hånd om alt det praktiske. Du kan seile når du vil, ikke bare på din egen båt, men også andres båter, rundt om i verden. Disse feriene kan finansieres med poeng som er avkastning fra din investering. Med hjelp av Navigares kunnskap, fremragende service og høye standard er du garantert problemfri seilferie og i tillegg kan du få returnert opp til 84% av investeringen på din seilbåt.

Ulike investeringsprogram

Navigare Yachting har flere gode investeringsprogram som tilpasser seg kjøpers behov. Tilgang til penger, risikovalg og egeninnsats avgjør hva som er best av de tre programmene. Navigare Smart krever minst penger. Her betales båten bare med 55 prosent av kjøpesummen, mens restbetalingen finansieres av leieinntektene. Navigare Komplett er den tryggeste formen, som også gir avkastning. Båten finansieres 100 prosent, mens service, vedlikehold og forsikringer dekkes av Navigare Yachting uten ekstra kostnad. Her får eier opp til 10 prosent fast avkasting i syv år. 

Navigare Ultimat gir størst fortjeneste, opptil 14 % i syv år. Service, vedlikehold og forsikringer er båteierens ansvar, men får da også 70 prosent av leieinntekten. 

 

Les mer om Navigare Yachtings kampanje her

 

 

FRIHET: Med opplegget til Navigare Yachting kan du velge selv hvor du vil seile, hele året.
pajotsaona47