ANNONSØRINNHOLD FRA NAVICO

Simrad NSX – neste generasjon kartplottere

Den nye serien karplottere fra Simrad har helt nytt brukergrensesnitt som er enklere å bruke, gir bedre kart og integrering av tredjepartsapper.

Simrad Yachtings multifunksjonsskjerm (MFD) – Simrad® NSX er årets store nyhet. Produktet er basert på et nytt operativsystem som er bygget fra grunnen av for å omdefinere båtlivet. Simrad® NSX er tilgjengelig med 7, 9 og 12 tommers skjermer.

Enklere i bruk

NSX har et innovativt og moderne grensesnitt med en ny, intuitiv berøringsopplevelse med krystallklar visning av kartdetaljer med kraftige C-MAP®-navigasjonsfunksjoner og kompatibilitet med ekkolodd-, radar- og autopilotsystemer. Det er enkelt å konfigurere enheten takket være enkle og trinnvise konfigurasjonsveivisere, og integrering med Simrad®-appen gjør det enklere enn noensinne å koble til smarttelefoner.

«Elektronikken for båtnavigasjon har utviklet seg så mye over tiårene, men med akkurat dette produktet har vi virkelig fokusert på å gjøre båtlivet og navigasjon både enklere og mer tilgjengelig enn noensinne», sier Mike Fargo, viseadministrerende direktør i Simrad® Yachting. «Jeg elsker det med dette produktet. Med NSX har utviklingsteamet vårt virkelig omdefinert hva kartplottere og ekkolodd kan gjøre for brukerne, og skapt en enklere opplevelse helt fra du tar NSX ut av esken til de mest vidstrakte eventyrene dine på vannet.»

Flere funksjoner

NSX er fullpakket med Simrad®-teknologi og er utformet for å tilby et rikt økosystem som kan brukes til å tilføre skjermen ekstra funksjonalitet, enklere integrasjoner og støtte for mange ulike tredjepartsprogrammer. Båtfolk som elsker å fiske, kan bruke NSX til å vise høyoppløselige bilder under og til siden for båten med Active Imaging™- og CHIRP-ekkolodd, SideScan / DownScan Imaging™ og FishReveal™ – eller de kan søke enda dypere med et bredt utvalg av kompatible svingere. Brukerne kan enkelt integrere radarer og koble til automatisk ruteplanlegging for å få mest mulig ut av autopilotsystemene sine.

«I over 75 år har Simrad® bygget en bedrift basert på pålitelighet, sikkerhet og innovasjon», sier Fargo. «NSX er laget for eventyrlystne båtbrukere – til helgeturer, fisketurer med familien, dykking, vannsport, utflukter i skjærgården – NSX er perfekt til alt sånt. Vi har designet den til å være enklere å bruke, og det å bruke det nye operativsystemet som plattform har virkelig bidratt til å lage en mer sømløs opplevelse for båtfolk.»

«Til syvende og sist gjør denne opplevelsen at det er lettere for båtførerne å tilføre systemet verdi, og det er enklere å bruke produktet», sier teknologisjef Jarred Clayton. «Designteamet har forbedret 100 småting basert på tilbakemeldinger fra kundene for å gjøre produktet mye bedre. Vi har verdens absolutt beste kart på dette produktet, og det er noe vi er utrolig stolte av.» Veiledende pris på Simrad® NSX er fra 12 300 kroner og oppover.

Les mer her

Nøkkelfunksjoner:

Flere skjermstørrelser med ulike konfigurasjoner til forskjellige brukerbehov.

· Støtte for neste generasjons C-MAP Discover™ X og Reveal™ X sjøoptimaliserte kart.

· Ulike nettverks- og tilkoblingsløsninger, inkludert modemkontakt for tilkobling av flere enheter og Ethernet-port for komplette nettverksfunksjoner i fremtiden.

· Omfattende integrering av tredjepartsapper for et mangfold av integreringsmuligheter og støtte for mange leverandører.

· En konfigurasjonsveiviser som gjør det enklere og raskere å fullføre oppsettet.

· Omfattende muligheter for tilpassing med smart dra-og-slipp-endring av skjermbilder og en instrumentlinje som kan redigeres fullstendig.

· Bedre dag- og nattmodi. Vær beredt på alle vær- og lysforhold.

· Høyoppløselig batymetri som viser nøyaktige konturlinjer med et detaljnivå på inntil 30 cm på kompatible kart.

· Vår raskeste automatiske ruteplanlegging med bedre funksjoner for ruteplanlegging og kartplotting.

· Få systemet i gang på null tid. Motor- og tankoppsett, autopilotoptimalisering, radarkalibrering for bruk ved kaien og på vannet, og mye mer.

.