ANNONSØRINNHOLD FRA NAUTIC NORWAY AS

Nå kan du sikre deg et godt båtkjøp - og velge mellom elektrisk eller bensin

Nå kan du gjøre godt kjøp på elektriske Rand 23 Mana og bensindrevne 28 Leisure.

I Leangbukta i Asker er Nautic Norway klar med vinterutstillingen. To av båtene du bør få med deg er Rand 23 Mana og Rand Leisure 28. Mange har fått med seg disse båtene som har prydet Oslofjorden i sommer, og de viser at danskene er ledende på design. Produsenten lanserte sin første elektriske båt allerede i 2018, og har etablert seg på markedet med båter som god rekkevidde og solid kvalitet. Båtene tilbys også med tradisjonell motorisering.

Nå kan du sikre deg en Rand til vinterpris som inkluderer vinterlagring og vårklargjøring. Med andre ord har du her muligheten for en fiks, ferdig båt, som er klar når ny båtsesong setter inn.

Besøk Nautic Norways nettside

Rand 23 Mana

Elektriske Rand Mana 23 er en åpen daycruiser med unikt og funksjonelt layout som henvender seg til det norske markedet. Båten er motorisert med elmotor fra Kraütler. Selv om den er avhengig av batterier er det ingen grunn til rekkeviddeangst.

RAND MANA 23: Moderne linjer og elektrisk drift.
RAND MANA 23: Moderne linjer og elektrisk drift.

– Denne båten har en hastighet på åtte til ti knop. Cruiser du i seks knop holder batteriet mellom 10 og 12 timer, forteller Dennis Wollertsen i Nautic Norway.

Rand Mana 23

Lengde: 720 cm

Bredde: 240 cm

Motorfabrikant: Kraütler, elektrisk

Batteri: 20 kWh litium

Maks fart: 10 knop

Sitteplasser: 10

Pris: 1,3 millioner kr

Kontakt selger

Dette er en båt med mulighet for å ta med mange gjester. Et stort bord gir god spiseplass. Ved behov kan bordet senkes ned for en større solseng.

– Båten kan du nå sikre deg for 1,3 millioner kroner, og det inkluderer da vinterlagring for denne sesongen, forteller Wollertsen.

Besøk Nautic Norways nettside

Rand 28 Leisure

Ved siden av den elektriske båten i Leangbukta ligger også en annen og større modell fra Rand. Denne lekre daycruiseren fra Rand har en Mercruiser som yter 350 hestekrefter.

RAND LEISURE 28: Båten du nå kan se i Leangbukta er med bensin, men også denne kan leveres med elektrisk motor.
RAND LEISURE 28: Båten du nå kan se i Leangbukta er med bensin, men også denne kan leveres med elektrisk motor.

Rand 28 Leisure har gode fasiliteter med soveplass for to, toalett og en godt utstyrt pantry. En stor salong gir også her mulighet for å ta med hele familien, og kanskje til og med noen venner.

Wollertsen setter seg ned ved førerposisjonen med et smil.

RAND Leisure 28

Lengde: 844 cm

Bredde : 259 cm

Motorfabrikant: Mercruiser, innenbords

Motorstørrelse: 350 hk

Maks fart: 45 knop

Pris: 2,5 millioner kr

Kontakt selger

– Her har man tilgang til alt. Og det er to kartplottere fra Raymarine, tilgang til stereoanlegg, Zipwake, baugtruster og bryterne til hovedstrøm på panelet her, sier Wollertsen.

– Prisen for denne er i underkant av 2,5 millioner kroner. Også her inkluderer vi vinterlagring, legger han til.

Besøk Nautic Norways nettside