ANNONSØRINNHOLD FRA STORMER MARINE

Jan Herman Linges 100-års jubileum - ny Sportling 610 Jeep.

Stormer marine AS tilbyr skjærgårdsjeepen Sportling 610 Jeep i forskjellige utgaver.

Sportling 610 Jeep er en ny skjærgårdsjeep i skjæringsfeltet mellom daycruiser og jeep. En ypperlig kombinasjonsbåt der kjøreglede, sjøegenskaper og stilrent design er prioritert. En kjøremaskin av de sjeldne. Skrogkonstruksjonen er designet av Jan Herman Linge, kjent for et stort antall kvalitetsbåter for både seil og motor. Se båten her.

Stort bruksområde
Båt kan bestilles utstyrt som en klassisk skjærgårdsjeep, eller med ytterligere ekstrautstyr hvor da båten kan benyttes som en daycruiser med full kalesje og overnattingsplass. Båten leveres i «normal- utgave» og i fullblods «R-utgave».

Innredning
L-formet sittegruppe i front, som ved bruk av hel kalesje kan benyttes som to faste køyer uten at en trenger utfyllingsplate. Stort fordekk som kan utstyres med solpute. Minimalistisk vindskjerm samt kraftig og røff konsoll med mye oppbevaringsplass. Brede dollbord rundt hele båten. Dette er blant annet praktisk ved fortøyning, og når båten brukes med hel kalesje. Flere oppbevaringsrom. Bred akterbenk med stigtrinn til dollbord.

Flere klassikere fra Jan Herman Linge
Stormer Marine AS startet produksjon av Linge-båter i 2010 og produserer flere varianter av modellen Sportling 610. Vi lager også de folkekjære modellene Vesling 490 og Musling 430. Båtene leveres i forskjellige utstyrsvarianter for å favne ulike behov.

Linge 100-års jubileum
I forbindelse med Jan Herman Linges jubileumsår (1922-2007) i år tilbyr vi samtlige av våre båtmodeller som jubileumsmodeller i R-designfarge Deep Saxe Blue (blågrønn) eller isblå, uten tillegg i pris. Valgfri hvit eller grå farge på innerliner. Dette gjelder for båter med bestilling innen 15.10.2022 med levering til 2023 sesongen.

Båtene produseres på bestilling
Kontakt Stormer Marine AS for informasjon og bestilling av båt til 2023-sesongen. Båtene produseres i Norge hos anerkjent støperi, med norske underleverandører.

Kontaktinformasjon:
stormermarine.no
post@stormermarine.no
Tlf 970 33 832