Annonsørinnhold

Boatflex ble omtalt på Dagsreyen 21 i juli
Boatflex ble omtalt på Dagsreyen 21 i juli

Lei ut båten trygt og enkelt

Opplev nye horisonter med Boatflex.

Publisert Sist oppdatert

Hva med å leie ut egen båt i sommer, mens du selv utforsker fremmede farvann? Nå kan du finansiere båtopplevelser i andre land med utleie av dine egen båt. Eller rett og slett tjene penger på båten i stedet for at den ligger fortøyd til brygga.

I Skandinavia gir Boatflex nå båteiere her hjemme mulighet til å leie ut båten sin. Det koster ingen penger å legge ut båten til leie på Boatflex, men Boatflex tar en provisjon av utleiebeløpet. Båten er solid forsikret i Lloyds gjennom Boatflex i utleieperioden.

Boatflex ble omtalt på Dagsrevyen etter lanseringen sommeren 2015.

Les om Boatflex her

Det finnes som sagt en rekke tjenester, men amerikanske Boatbound er verdens ledende nettbaserte båtutleier. Boatbound ble lansert i 2012, og i likhet med Airbnb og Uber har den sitt utspring i San Francisco-området. Boatbound hevder å tilby mer enn 10 000 båter i forskjellige amerikanske havner, både langs kysten og på innsjøer. Nettjenesten har i dag hovedkontorer i San Francisco på vestkysten og i Miami i Florida på østkysten.

 På Boatbound kan du velge båter i kategorier for fiske, feiring, romantikk, vannsport og seiling. Du kan også velge mellom motorbåt eller seilbåt i søket.

 Cruzin, GetMyBoat og BoatSetter er alternative amerikanske utleienettsteder. Cruzin hadde båter tilgjengelig i 27 stater, samt på de britiske Jomfruøyene og i Middelhavet, da amerikanske Boating testet nettstedet våren 2014.

Se båter til leie her

Click&Boat er en fransk tjeneste. Her finner du for det meste båter i Middelhavet. Ønsker man alternativ overnatting til hotell eller leilighet, kan båtleie være tingen. Her finner du båter fra drøye 100 euro døgnet og oppover. Båtleie gir jo også friheten til å oppleve flere steder langs den vakre Rivieraen.

UBRUKT: Mange båter ligger ubrukt ved brygga
UBRUKT: Mange båter ligger ubrukt ved brygga

I Skandinavia har danske Boatflex kommet for fullt det siste året, og tilbyr høsten 2015 ca. 30 motorbåter til leie i Norge, Danmark, Sverige, Spania og Kroatia. Du kan for eksempel leie en Barracuda Olympic 1050, med hjemmehavn Godvik vest for Bergen, for 2560 kroner dagen pluss forsikringsavgift og depositum. Eller hva med en 50-fots flybridgebåt av typen Colvic Craft Sunquest for 6477 per dag i Danmark? Her får leietager med på kjøpet vannscooter, gummibåt og dykkerutstyr.

Nettbaserte utleietjenester åpner for helt nye muligheter til å oppleve fremmede kyster med båt, men også for helt nye former for storbyferie og sydenferie. 

Hvorfor ikke tjene penger på båten? Pengene kan du bruke til å leie båt under andre himmelstrøk eller du kan rett og slett får litt penger til overs når du ikke selv bruker båten din.

 

Lei ut båten din på Boatflex her

 

 

 

 

NETT: Tilbudet på Boatflex er ikke all verden, men det øker. Norge og Danmark ligger langt fremme. Boatflex har internasjonale ambisjoner.
NETT: Tilbudet på Boatflex er ikke all verden, men det øker. Norge og Danmark ligger langt fremme. Boatflex har internasjonale ambisjoner.