ANNONSØRINNHOLD FRA FRITID-SENTERET

NORTHMASTER 635 CRUISER: Som skapt for å nyte skjærgården med familie og venner.
NORTHMASTER 635 CRUISER: Som skapt for å nyte skjærgården med familie og venner.

Northmaster – ett nivå opp

Northmaster er utviklet for det krevende norske markedet. Northmaster 635 Cruiser er første modell i den nye serien.

For 17 år siden ble Ocean­master født. 16 år senere ble Northmaster lansert, en merkevare som bygger på erfaringer gjort med Oceanmaster, men som er for mer kresne kunder. Første modell kan du nå se i Leangbukta.

For Skandinavia

Oceanmaster ble lansert i 2003 og var med på å gjøre Polen til verdens ledende båtbyggernasjon. Merkevaren ble raskt kjent for sine gjennomtenkte løsninger og fornuftige pris. Båtene ble tilpasset det skandinaviske markedet, og det tok ikke lang tid før produksjonen var over 100 båter per år.

Oceanmaster var flinke til å forstå markedet og tilpasse modellene etter hva vi her i nord ønsket av egenskaper og funksjoner. Etter å ha utviklet 20 modeller og utviklet seg hele veien, valgte designerne bak Oceanmaster å utvikle sin egen merkevare, Northmaster.

Northmaster har sterke bånd til Oceanmaster, men som en «Premium»-versjon. Designerteamet har nå større frihet til å påvirke hele prosessen, fra første pennestrøk til detaljer i setene. Båtene er som skapt for å nyte skjærgården med familie og venner.

NORTHMASTER: Utviklet for det krevende norske markedet.
NORTHMASTER: Utviklet for det krevende norske markedet.

Funksjonelle løsninger

Northmaster skal være enkel og brukervennlig, uten jåleri. 635 Cruiser er konstruert for røff sjø i kaldt vær og slik at alle om bord føler seg trygge – hvor enn de skal ferdes. Og den er praktisk. Målet har vært å sette sammen alle elementer som kler konseptet i en og samme stil. Båten må også se tøff ut. Nyheten har fått aggressive linjer og en moderne baug.

21-foteren har syv seter med masse plass. Båten kan enkelt konverteres fra å være en solskinnsbåt til å bli en regnværsbåt med en smart kalesjeløsning. I cockpiten er det en C-formet sittegruppe med en vendbar rygg som gjør det mulig å sitte i fartsretningen eller mot sjøen. Sittegruppen kan også omgjøres til en solseng. Under dekk er det køyer for to voksne og et barn. Dette er klassens desidert største kabin.

NORTHMASTER 635 CRUISER: 21-foteren har syv seter med masse plass.
NORTHMASTER 635 CRUISER: 21-foteren har syv seter med masse plass.

Bedre bygget

Northmaster 635 Cruiser er bygget med vakuumstøpsteknologi som gir et lettere og sterkere skrog. Vektreduksjonen er på 30 prosent. V-bunnen gir gode sjøegenskaper, og skroget har trinn som slipper luft inn over vannet. Dette reduserer motstanden og senker drivstofforbruket.

Det er også mulig å utstyre båten med sidefinner som øker stabiliteten i høy fart, og som gir økt grep i skarpe svinger. Her vil det i fremtiden bli muligheter for å sette foiler. Ved bruk av hydrofoil-teknologi vil drivstoffforbruket krympes til et minimum og batteridrift være mulig.

Alle båtene gjennomgår en grundig kvalitetssjekk av et uavhengig sertifiseringsorgan. Båtene er bygget til en høyere standard enn EU-direktivet.

Her finner du flere detaljer om Northmaster 635 Cruiser.

Powered by Labrador CMS