ANNONSØRINNHOLD FRA NAVICO

Simrad Cruise 9
Simrad Cruise 9

Den beste løsningen for skjærgårdsjeep og RIB

Simrad Cruise er markeds mest intuitive og lettbrukte kartplottere.

Er du en fersk båtbruker? Eller trenger du ny elektronikk til båten din? Er du usikker på hva du trenger av elektronikk for å nyte båtlivet? Simrad har utviklet kartplottere tilpasset ulike vannaktiviteter, fra små dagsturbåter til superyachts.

Simrad Cruise 5
Simrad Cruise 5

Om det er en liten skjærgårdsjeep, RIB eller en daycruiser som trenger navigasjonhjelpemiddel, så er Cruise-serien det riktige valget. Disse plotterne er enkle i bruk, har en intuitivt brukergrensesnitt, og de har lettleste skjermer, også i direkte sollys. Plotteren kommer med monteringsbrakett og ekkoloddsvinger.

Simrad Cruise kombinerer viktige GPS-egenskaper med dybdefunksjon for å gi et pålitelig og trygt navigasjonshjelpemiddel til en hyggelig pris. Løsningen er fri for avanserte nettverksløsninger og kompliserte fiskefunksjoner. Cruise gjør det enklere for båteieren som slipper å lære seg kompliserte funksjoner.

Brukergrensesnittet styres fra et rotasjonshjul og enkle knapper som gir en rask navigasjon i ulike menyer. Plotteren kan vise viktig informasjon for en trygg og hyggelig tur som fart, dybde, GPS-posisjon, batteristatus og temperatur. Brukere kan også velge mellom C-MAP® og Navionics® med de funksjonene som kartvektene inneholder. En rutevelgerfunksjon tilsvarene bilnavigasjon ligger i kartsystemene.

Simrad Cruise 7
Simrad Cruise 7

Plotterens inkluderte dybdemåler har en CHIRP-sonar som gir godt resultat uten behov for justering og korrigeringer. Installasjonen er enkel, og krever bare en strøm og sonarkabel.

Simrad Cruise er tilgjengelig med størrelsene 5, 7 og 9-tommers skjerm. Enhetene har en IPX7 vannbestandighets-klassifisering og kan monteres nedsenket i dashbordet eller på brakett. Prisene er 3990 kroner for 5-tommeren, 5499 kroner for 7-tommeren, og 6999 kroner for 9-tommeren.

For mer informasjon om Simrad Cruise eller hele serien av Simrads modeller, sjekk www.simrad-yachting.com.

Powered by Labrador CMS