ANNONSØRINNHOLD FRA HELLY HANSEN

Solide rabatter fra Helly Hansen

Nå kan du få opptil 30 prosent rabatt på «The Ocean Race Collection» fra Helly Hansen.

Helly Hansen kjører nå en omfattende sommerkampanje på nett. Båtmagasinets lesere kan kjøpe seilklær på her med opptil 30 prosent rabatt.

Kampanjen gjelder «The Ocean Race Collection» som er utviklet I forbindelse med «The Ocean Race» der Helly Hansen gjennom årelangt sponsorat har utviklet båtklær med erfaringer fra denne tøffe havseilasen rundt jorden.

Sjekk utvalget av plagg i «The Ocean Race Collection»  her

I «The Ocean Race Collection» inngår en rekke ulike plagg for seiling og båtliv. Kolleksjonen omfatter alt fra stilige T-skjorter til svært avanserte antrekk til bruk på havet under krevende forhold.

Ocean Race 3-layer sailing shell jacket koster normalt 4999 kroner, men kan kjøpes her nå for 3000 kroner. Jakken finnes i både herre- og dameutgave.
Ocean Race 3-layer sailing shell jacket koster normalt 4999 kroner, men kan kjøpes her nå for 3000 kroner. Jakken finnes i både herre- og dameutgave.
Pologensere fra Helly Hansen finnes for herrer og damer. Her damegenseren som er nedsatt fra 799 til 480 kroner.
Pologensere finnes for herrer og damer. Her damegenseren som er nedsatt fra 799 til 480 kroner.
The Ocean Race Hoodie fra Helly Hansen  finnes for både damer og herrer. Dette er en hettegenser med et rent og teknisk utseende som koster 1080 kroner i herreutgaven, nedsatt fra 1799 kroner.
The Ocean Race Hoodie finnes for både damer og herrer. Dette er en hettegenser med et rent og teknisk utseende som koster 1080 kroner i herreutgaven, nedsatt fra 1799 kroner.
Helly Hansen Solhatt er kanskje ikke det vi har hatt mest bruk for her i Norge nå i juli, men denne inngår i «The Ocean Race Collection» og nedsatt fra 239 til 210 kroner.
Solhatt er kanskje ikke det vi har hatt mest bruk for her i Norge nå i juli, men denne inngår i «The Ocean Race Collection» og nedsatt fra 239 til 210 kroner.
Gymsekk som er enkel å stuve bort om bord, og Helly Helly Hansen gymsekk er praktisk for å ta med badetøy og lignende på land, er nedsatt til 175 kroner fra 249 kroner.
Gymsekk som er enkel å stuve bort om bord, og praktisk for å ta med badetøy og lignende på land, er nedsatt til 175 kroner fra 249 kroner.
Også barneklær inngår i Helly Hansen kolleksjonen. Denne capsen er nedsatt 199 kroner til 120 kroner.
Også barneklær inngår i kolleksjonen. Denne capsen er nedsatt 199 kroner til 120 kroner.