ANNONSØRINNHOLD FRA HEITMANN MARIN AS

HEITMANN MARIN AS: I tillegg til å kjøpe deg ny båt kan du få hjelp til å selge båten din.

Velkommen til åpen helg med nye og brukte båter

Vinterens utstilling hos Heitmann Marin i Drøbak er klar. I helgen kan du se nye og brukte båter i utstillingshallen og ved bryggen.

Vi går raskt mot en ny båtsesong. Vinteren kan du da bruke på å finne drømmebåten. Hos Heitmann Marin i Drøbak blir det førstkommende helg et stort omfang av båter, både nytt og brukt. I utstillingshallen kan du se nye båter. På bryggen rett utenfor blir det et solid utvalg av brukte båter.

Åpen helg

Åpen helg

Lørdag 6. og søndag 7. november.

Åpent fra kl 1200 til kl 1700 begge dager.

Veibeskrivelse

Trenger du hjelp med salg av båten din kan Heitmann Marin også hjelpe deg.

– Vi har mer enn 40 års erfaring med salg av større båter. til sammen har vi solgt om lag 2000 båter, og vi har solgt omtrent like mange brukte. Dette gir oss en unik mulighet til å gi riktig verdivurdering av båten din, sier salgssjef Jens-Petter Flesvig hos Heitmann Marin.

– Vi går da gjennom båten med deg, og gir råd om hva du kan gjøre for å få best mulig pris. I tillegg har vi stylist, og hjelper med å vaske og rydde båten, fortsetter Flesvig.

I utstillingshallen er det både seil- og motorbåter. Her er et utvalg av båtene du kan se. Heitmann ønsker deg velkommen til åpen helg lørdag 6- og søndag 7. november.

Prestige 420 Fly

Les mer om båten

Jeanneau Cap Camarat 10.5WA

Les mer om båten

Prestige 460 Fly

Les mer om båten

Jeanneau Merry Fisher 795

Les mer om båten

Jeanneau Merry Fisher 895

Les mer om båten

Jeaenneau Merry Fisher 1095 Fly

Les mer om båten

Powered by Labrador CMS