ANNONSØRINNHOLD FRA BÅTFORMIDLING AS

Har stor tro på bruktbåtmarkedet for 2021

Det er viktig å være grundig ved valg av båtmegler. Daglig leder Lars Huse hos Båtformidling AS har over 17 års erfaring fra bruktbåtmarkedet, med et firesifret antall båtsalg bak seg gjennom årenes løp. Han mener det er flere grunner til at du bør velge en profesjonell bruktbåtmegler.

Båtformidling AS driver med kjøp, salg og formidling av nyere bruktbåter. Selskapet kjøper og selger båter fra eget varelager, i tillegg til å drive med båtmegling/kommisjonssalg for kunder. I fjor endte omsetningen på 14,2 millioner med 75 solgte bruktbåter. Selskapet opererer hovedsakelig i motorbåtsegmentet mellom 20 og 50 fot. Båtformidling AS har spesielt fokus på god kundeservice og profesjonell markedsføring.

Profesjonalitet

Det er få aktører som kan måle seg med Båtformidling AS - når det kommer til innsikt i markedet, salgserfaring og produktkunnskap. Kombinasjonen av dette, samt en profesjonell presentasjon av salgsobjektet, gir oppskriften på et vellykket salg.

Båtformidling AS er detaljorienterte i presentasjonen av salgsobjektet, tar flotte bilder og utformer tiltalende annonser. Ved behov benytter vi også profesjonelle fotografer. Dette fokuset på kvalitet i alle ledd, tar vi med oss videre inn i kommunikasjonen med kjøperen av din båt.

– Vi har gode samarbeidspartnere som kan klargjøre båten for salg, både teknisk og kosmetisk, etter nærmere avtale med deg som selger. Sammen går vi gjennom hvilke grep som kan være fornuftig å gjennomføre – for å oppnå en best mulig markedspris, sier daglig leder og innehaver Lars Huse hos Båtformidling AS.

Tillbringer ferien i Norge

Mange båtkjøpere ønsker å handle trygt gjennom en profesjonell part. Det vil i de fleste tilfeller være mulig å oppnå en bedre salgspris for din båt gjennom Båtformidling AS som ivaretar både kjøper og selger gjennom hele salgsprosessen, og alle økonomiske transaksjoner går via en sikret klientkonto.

– En koronapandemi som i fjor sommer fikk nordmenn til å tilbringe ferien innenlands, sendte salgstallene for bruktbåtforretningen Båtformidling AS i Moss, rett til værs. Fortsatt går båtsalget så det suser, sier Huse, og fortsetter:

– Det er egentlig helt merkelig. Etterspørselen etter bruktbåt har vært så sterk nå i vinter, at man skulle tro vi befant oss i juni, og ikke i februar.

Godt år for bruktbåter

I fjor formidlet selskapet kjøp- og salg av 75 brukte båter, som i regnskapet ga en omsetning på 14,2 millioner kroner.

- 2020 var et fantastisk år for båtselgere. Markedet har til tider vært helt spinnvilt. Vi var jo som de fleste andre bransjer veldig spente på hvordan markedet skulle reagere på nedstengningen av Norge i mars, men det har gått over all forventning, sier Lars Huse.

Allerede ved påsketider eksploderte båtmarkedet.

– Så kom mai og juni, hvor det var rene bonanza-tilstander. Mange av båtene vi fikk inn ble solgt omtrent i det øyeblikk vi la annonsen ut på Finn, sier Lars Huse, og forteller videre at det har vært en solid prisoppgang på de mest attraktive objektene.

I all hovedsak er det motorbåter av nyere dato – i størrelse opp mot 50 fot som selges gjennom selskapet.

Selger fritas for reklamasjonsansvar

– En typisk kjøper hos oss kan være en familie på fire, men vi har også solgt flere båter til pensjonister i midten av 70-årene. Noen av kundene våre har hatt båt i 50 år, mens andre seiler av gårde på egen kjøl for første gang, sier Huse, som har holdt på med båt- og bilsalg siden han var 22 år.

– Vi kjøper også opp båter fra privatpersoner – med oppgjør og henting på dagen, og selger de videre etter en grundig gjennomgang. Selger fritas da fra alt av reklamasjonsansvar. Dyrere båter over 500 000 kroner selger vi vanligvis i kommisjon på vegne av eier, sier Huse og legger til at folk fra hele landet står på kundelisten.

– Hva nå? Vil 2021 til å bli like bra som 2020-sesongen?

– Alt tyder på det, om mulig enda bedre. Det er uvanlig stor aktivitet til å være tidlig i sesong. Vi har veldig tro på markedet nå i 2021, sier Lars Huse i Båtformidling AS.

Båtformidling AS ønsker nye og gamle kunder velkommen til uforpliktende samtale og en hyggelig båtprat.