ANNONSØRINNHOLD FRA MERCURY MARINE

Ut på eventyr med nye Mercury 25 og 30 hk påhengsmotorer

Mercury 25 og 30 hk FourStroke påhengsmotorer gjør det lett å dra ut på eventyr. Rask og kompakt. Pålitelig og holdbar. Effektiv og lett å eie. Mercurys nye 25 og 30 hk firetakts påhengsmotorer gir småbåter store muligheter.

Forenklet båtliv

Alle motorene er tresylindrede firetaktere med 500 cm³ motorhode og elektronisk drivstoffinnsprøytning. Med stikkord som lettere, enklere og raskere åpner den nye serien for nye muligheter og en bedre opplevelse som båteier. Ikke bare er de enklere å betjene, men også vedlikeholdet er forenklet.

– Det rutinemessige vedlikeholdet på land har aldri vært enklere, sier Jim Hergert, senior kategorisjef på Mercury Marine. – Det sølefrie systemet for oljeskift har et dryppbrett under oljefilteret som fanger opp eventuelt søl, og vann kan raskt og enkelt tømmes fra drivstoffilteret uten verktøy.

Det rutinemessige vedlikeholdet på land har aldri vært enklere, sier Jim Hergert, senior kategorisjef på Mercury Marine. – Det sølefrie systemet for oljeskift har et dryppbrett under oljefilteret som fanger opp eventuelt søl, og vann kan raskt og enkelt tømmes fra drivstoffilteret uten verktøy.

Digital integrasjon via SmartCraft

For første gang har Mercury også inkludert sin digitale SmartCraft® platform som standardutstyr, noe som gir båtfolket muligheten til koble seg på de mest avanserte digitale instrumentene i bransjen. Gjennom VesselView Mobile™ som du kan laste ned til din iOS eller Android-enhet, kan du koble mobilen opp mot SmartCraft og få presentert løpende data om motoren, som turtall og drivstofforbruk. Via SmartCraft Connect kan du også integrere påhengsmotorene mot plottere fra Navico, Garmin og Raymarine for visning av VesselView-data på plotterskjermen. Denne funksjonaliteten er FourStroke serien alene om i sin produktklasse.

– Mercurys nye plattform for 25 og 30 hk gir nye muligheter og en bedre forbrukeropplevelse til et stort utvalg båter til fritids- og kommersiell bruk, forteller Chris Drees, president for Mercury Marine. – I tillegg til at disse nye motorene i denne serien er lettere, raskere og mer stillegående, leverer de det båtfolk har bedt om, med spennende nye alternativer som digital teknologi og en ergonomisk plassert styrekult. Disse nye tresylindrede motorene veier bare 60 kg, og er dermed 16 prosent lettere enn forrige generasjon. I tillegg tilbyr de en klasseledende drivstofføkonomi. Påhengsmotorene leveres som 25 og 30 hk FourStroke, 25 hk SeaPro™ og 25 hk ProKicker™.

Full kontroll når det gjelder

FourStroke-motorene er utstyrt med Mercurys unike styrekult som gir deg forbedret kontroll over styringen uansett stilling. Du kan justere vinklene sidelengs og stille inn grepet for venstre- eller høyrehåndsgass. Power Trim og tilt er enkelt tilgjengelig via en bryter på gasshendelen.

Mercurys FourStroke-serie er ideelle påhengsmotorer for alle båttyper som er godkjente for motorstørrelsene 25 og 30 hk. Med utgaven ProKicker får litt større båter på 8-12 meter får en bedret dorgekontroll. Funksjonen Troll Control låser motorens turtall for en stødig dorgefart. Sportsfiskere kan stille inn dorgehastigheten trinnvis på smidige 10 o/min med denne funksjonen.

Motorene finnes for levering i dag. Ta kontakt med din lokale Mercury forhandler for mer informasjon, prising og bestillinger.

Finn din Mercury-forhandler

Spesifikasjoner

Hestekrefter 30hp EFI 25hp EFI
MotortypeRekketreerRekketreer
Slagvolum (CID/CC)30.5 cu in (500cc)30.5 cu in (500cc)
Turtall ved full gass5800-62005400-5800
OppstartingElektrisk
Manuell
Elektrisk
Manuell
StyringEkstern
Styrekult
Ekstern
Styrekult
Stammelengde381 mm 508 mm381 mm 508 mm
Girkasseutveksling2.17:12.17:1
Tørrvekt
*Letteste modell som er tilgjengelig
145 lbs / 65.7 kg132 lbs / 60.1 kg
TrimsystemGassassistanse
Power trim and tilt
6 posisjon
Power trim and tilt

Les mer hos Mercury Marine