ANNONSØRINNHOLD FRA ELVSTRØM SAILWEAR

Elvstrøm med seilklær

Etter å ha sydd seil nesten 70 år har Elvstrøm nå startet med klær for seilere.

Den første kolleksjonen fra Elvstrøm SailWear heter Crew Line og består av 18 plagg. Kolleksjonen er inspirert av Paul Elvstrøms imponerende seilerkarriere. Hvert klesplagg i samlingen refererer til spesifikke hendelser i hans racinghistorie.

Leder for Elvstrøm SailWear, Andreas Ørbæk Olesen, uttaler: "Vår Crew Line er skapt for alle som elsker det sjøen. Enten du er på båten, i marinaen eller i byen, fanger klærne våre essensen av en livsstil, som vi alle verdsetter Med Elvstrøm SailWear er du med på å hylle seilingsånden.»

Tidløse garderobe

Vår kolleksjon er en basekolleksjon, som inkluderer de sentrale elementene i garderoben. Vi er ikke et «fast fashion»-konsept, men vi utvider kontinuerlig vårt sortiment, samtidig som vi opprettholder våre populære stiler. Med miljøet i tankene og fokus på brukeren, tror vi at dette er veien videre for å drive en bærekraftig klesvirksomhet. Kolleksjonen er også basert på økologisk bomull og poser laget av overflødig seilmateriale fra produksjon i Danmark.

Elvstrøm SailWear legger i løpet av høsten nye styles til det eksisterende sortimentet, som også inkluderer styles for kvinner.

 

Tilgjengelighet

Elvstrøm SailWear er tilgjengelig på nett og det er allerede stor etterspørsel, spesielt fra Norge. Vi opplever stor etterspørsel etter våre klær på nett, samtidig som etterspørselen blant vår målgruppe etter butikker som fører Elvstrøm SailWear i Norge er økende. Derfor søker vi nå etter utvalgte forhandlere i Norge som kan løfte Elvstrøm-merket ytterligere.

Ta del i Elvstrøm Sails stolte tradisjoner og opplev deres SailWear-kolleksjon på elvstromsailwear.com.