ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

Mer strøm på liten plass

Efoy brenselcelle holder batteriene fulle uten landstrøm.

Tilgang til energi er luksus, særlig i en naturhavn, langt fra en stikkontakt. Solcelle og vindmølle er gode alternativer, men krever mye plass og installasjon.

Efoy er et plasseringsvennlig alternativ.

Selv om en Efoy brenselcelle har en relativt høy anskaffelseskost, mener vi dette er den desidert beste løsningen for den type båtbruk eierene av de fleste 30-50 fotere har i Norden.

Dekker vanlig behov

Velger man en riktig dimensjonert brenselcelle i kombinasjon med en fornuftig batteribank, dekker man lett 70-100 % av strømforbruket avhengig av hvor mye strøm brenselcellen produserer. De største Efoy modellene produserer opp til 250A i døgnet, eller tre kilowatt – det er mye strøm! Kombinerer man dette også med en god 12-220 V inverter vil de fleste også ha nok strøm til eksempelvis å varme opp en varmtvannstank 1-2 ganger pr døgn.

Kjemisk strøm

En brenselcelle lager elektrisk energi fra et drivstoff. Efoy benytter metanol som drivstoff, og prosessen starter automatisk når spenningen på batteriene faller. Prosessen er støysvak og avfallstoffene er litt rent vann og kulldioksid tilsvarende pusten til et barn.

BRENCELLE: Efoy omgjør metanol til strøm gjennom en kjemisk prosess.
BRENCELLE: Efoy omgjør metanol til strøm gjennom en kjemisk prosess.

Nettbutikk, telefon, epost og egen butikk i Moss

Seatronic har drevet med båtutstyr siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har sortimentet utviklet seg mye over tid og består i dag av mer enn 7000 varelinjer. I tillegg til alt av elektronikk og navigasjonsutstyr til båt, er også ankringsutstyr, strøm/lading, sikkerhetsutstyr, thrustere/styring og bysseutstyr viktige produktområder for Seatronic.

I tillegg til nettbutikk, er de tilgjengelig på telefon og epost, og har åpen butikk i Moss. Deres mål med dette er å ha høy tilgjengelighet for kunden, og å være i stand til å yte bransjens beste service og support.

Seatronic leverer over hele landet.

Besøk Seatronic nettside med nettbutikk her: seatronic.no.