Annonsørinnhold

KOMPLETT: Vollen Marina har alle fasiliteter. På området finnes båtplasser, gjestehavn, båtleverandører, båt- og motorservice, bensinstasjon og kiosk med maritime klær og båtrekvisita og Vito´s bryggerestaurant.

Det er på Vollen Marina det skjer

Sommeren har alt startet i Asker, og programmet er tettpakket frem til feriestart i Vollen.

Publisert Sist oppdatert
SENTRAL: Morten Gjeruldsen er daglig leder i Vollen Marina, og er klar for en aktiv sesong på bryggekanten.

– Vollen har blitt et mål for båtfolket i Indre Oslofjord, enten man vil fylle bensin og kjøpe is eller spise et bedre måltid i vannkanten, sier Morten Gjeruldsen i Vollen Marina.

Det eksploderte i påsken, og andre påskedag var det kø av folk som ville spise på Vito’s.

Vollen er stedet hvor båtfolk kan få utført tjenester og hjelp, men også oppleve et genuint og hyggelig miljø.

Maritimt miljø

– Det er nesten helt fullt i bryggeanlegget, så vær raskt hvis du har behov. Boblehavn til vinteren er også nesten full. Men vi er en komplett marina i Indre Oslofjord med alle fasiliteter. Vi har gjesteplasser, og i sommer vil vi tilby flere plasser ved å utnytte ledig kapasitet i anlegget, forteller Gjeruldsen.

Fra Vollen Marina er det kort vei til Vollen sentrum med butikker, gallerier og kystkultursti. Vi har badestrand og fine turmuligheter på sykkel eller bena. Hurtigbåt til Aker Brygge har også avgang fra bukta.

I Vollen ligger Norges første skrogvasker. Anlegget fjerner enkelt uønsket groe på skroget i løpet av cirka ti minutter. Skrogvaskeren kan behandle alle typer båter opp til 54 fot. Formålet med anlegget er å tilby et 100 % miljøvennlig alternativ til miljøskadelig bunnstoff.

Utvidet tilbud

I Vollen har også Oslofjorden Dykkesenter nylig etablert seg. De holder dykkekurs og har verksted samt dykkebutikk på brygga.

Restauranten Vito’s har fått nye eiere, og de finsliper konseptet. God pizza stekt i steinovn står fremdeles sentralt på menyen, men det vil også bli et «Lounge»-konsept med avslappende musikk og drinker. Vito’s vil ha utvidete åpningstider.

Det selges også båter i Vollen, og både Princess og Hanse melder om god omsetning.

– FjordSailing Yachts, som selger Hanse, selger nå også Sealine-motorbåter, så her er tilbudet utvidet, forklarer Gjeruldsen. Han har også noen ledige kontorlokaler med Østlandets beste utsikt.

Tettpakket program

Restaurant Vito’s serverer champagne-frokost på 17. mai fra kl 07.00.

Senere i mai blir det konserter i Vollen i forbindelse med Asker Kulturfestival.

Lørdag 25. mai kommer Bo Kaspers Orkester. Det blir oppvamingsband, matservering og bar.

RESTAURANT: Guttegjeng på restaurantbesøk i Vollen.
BRYGGER: Mange store båter langs bryggene til Vollen Marina.
Norsk Maritimt Forlag AS
Norsk Maritimt Forlag AS
Norsk Maritimt Forlag AS
Norsk Maritimt Forlag AS
Norsk Maritimt Forlag AS