ANNONSØRINNHOLD FRA NAVICO

FUNKSJONELL MULTISKJERM: Simrad NSSevo3S.
FUNKSJONELL MULTISKJERM: Simrad NSSevo3S.

Denne multiskjermen imponerer

Bak denne lyssterke skjermen til Simrad NSSevo3S finnes alt du trenger i en moderne multiskjerm til båtbruk.

Simrad NSSevo3S er ikke en helt vanlig kartplotter. Med en ny integrert iMX 8-prosessor har denne multiskjermen fått overlegen ytelse. Den ultrabrede skjermen er synlig for brukerene selv om det brukes polariserende solbriller. Bak skjermen er det innebygd GPS-mottaker. Dette gjør det enklere når det ikke lenger er behov for montering av antenne. I tillegg har den trådløs tilkobling.

Rå på bunnen

Skal du fiske eller utforske bunnforholdene, har Simrad NSSevo3S innebygd ekkolodd med 1 kW CHRIP, som igjen gir høy ytelse. Dette systemet støtter to CHIRP-svingere som setter sammen informasjonen på skjermen. God oversikt over bunnforhold og gir fiskeopplevelser en ny dimensjon. Active Imaging gir et fotolignende overblikk over hva som finnes under båten, og med ForwardScan ekkolodd får du et krystallklart bilde over bunnen foran deg, noe som også bidrar til en tryggere opplevelse på sjøen.

TRE STØRRELSER: Simrad NSSevo3S fås 9-, 12- eller 15 tommer.
TRE STØRRELSER: Simrad NSSevo3S fås 9-, 12- eller 15 tommer.

Enkel tilkobling

Takket være rask og enkel nettverkstilkobling er det lett å koble flere enheter for å vise informasjon fra annen elektronikk om bord. Og med iMX 8-prosessoren kan skjermen vise motor og drivstoffdata i sanntid. Det er også lett å kontrollere innebygde lydsystemer og mye mer. Simrads legendariske HALO Pule Compression er også enkel å koble til, og multiskjermen er også fullintegrert med Simrads autopilot.

Egen app

Skjermen kan speiles til kompatible iOS og Android-enheter. Dette gir mulighet for å følge med på kart, radar, ekkolodd, motordata og mer på mobilen eller et nettbrett. Tilkobling til andre enheter som igjen har mulighet til å laste ned data, gjør også oppdatering av programvare for NSSevo3S enkelt. Simrad-appen kan lastes ned for enda enklere bruk, som enhetesregistering, manuelle nedlastninger og lagring av veipunkter og kanskje dine beste fiskeplasser som du ønsker å legge på multifunksjonsskjermen.

Nyheten Simrad NSSevo3S er tilgjengelig som 9-, 12- og 15 tommer. Oversiktlig meny og skjermomppsett gjør det enkelt å betjene enheten.

Les mer hos Simrad

Powered by Labrador CMS