ANNONSØRINNHOLD FRA MERCURY

TRYGGHET: Mercury har utviklet 1st Mate som tar et stort sprang fra den tradisjonelle dødmannsknappen.
TRYGGHET: Mercury har utviklet 1st Mate som tar et stort sprang fra den tradisjonelle dødmannsknappen.

Denne dødmannsknappen er spekket med funksjoner og sikrer hele familien

Følelsen av frihet er viktig når familien nyter sommeren på vannet. Det samme gjelder trygghet. Hils på nyutviklede 1st Mate som gir den optimale trygghetsfølelsen for alle om bord.

Alle som har hatt en Mercury har erfart at dette er en pålitelig motor som gir en ekstra god følelse av trygghet når familien skal nyte båtlivet. Nå får Mercury-eiere muligheten for et enda tryggere båtliv. Med det nye mann over bord-løsningen 1st Mate får den gode, gamle dødmannsknappen et teknologisk sprang. For hvorfor er det bare båtføreren som skal sikres med en dødmannsknapp, og ikke resten av familien?

Få 1000 kroner tilbake

Bestiller du 1 st Mate innen 31. juli får du 1000 kroner i cashback. Veiledende pris starter på 6100 kroner.

Finn nærmeste Mercury-forhandler

MOB-varsler

1st Mate ser ut som en smartklokke som du har rundt håndleddet. Eller du kan hvis det passer bedre, henge den på eksempelvis redningsvesten. Opptil sju slike enheter kobles til mobilenheten om bor, og sørger for at hvis båtføreren faller over bord, stopper motorene, en alarm vil utløses og varsler blir sendt gjennom mobilappen 1st Mate, takket være en direkte integrasjon med båtens fremdriftssystem. 1st Mate er også en MOB-alarm. Hvis en passasjer, eller hunden, faller over bord, blir båtføreren varslet. GPS-posisjonen blir oppgitt i appen, og på kartet ser båtføreren hvor personen som ligger i vannet er.

... og tyverisikring!

I tillegg til et moderne MOB-system er 1st Mate også et effektivt tyverisikringssystem for båter og motorer. Med 1st Mate-systemet kan du åpne låsen på båten med båtførerens sensor når du er i nærheten og/eller ved å bruke åpningsfunksjonen i applikasjonen (med PIN-kode, fingeravtrykk, ansiktsgjenkjenning osv.).

Nå vil du kanskje tenke at dette ikke er aktuelt for deg, fordi du har for gammel båtmotor. Eller kanskje for liten? Her har den amerikanske produsenten klart å lage et system som er kompatibelt med alle Mercury SmartCraft-motorer fra 40 hk og oppover fra produksjonsåret 2005 og senere. Midlertidig unntak for installasjoner med kontrollboks som har integrert tenningslås. Løsning for disse er under utvikling.

Mercury har utviklet 1 st Mate i samarbeid med Fell Marine. 1st Mate har vunnet CES 2021 Innovation Awards i ikke mindre enn to kategorier. Den ene var Best of Innovation, og den andre var i kategorien Vehicle Intelligence & Transportation.

Kjøp et 1st Mate kit før 31. juli 2021 og få 1000 kroner tilbake i cashback! Veiledende pris fra 6100 kroner.

CASHBACK: Få 1000 kroner tilbake hvis du bestiller 1 st Mate før 31. juli
CASHBACK: Få 1000 kroner tilbake hvis du bestiller 1 st Mate før 31. juli
Powered by Labrador CMS