ANNONSØRINNHOLD FRA BUSTER

FOR DET GODE LIV: Buster Magnum er robust med mye båtglede.
FOR DET GODE LIV: Buster Magnum er robust med mye båtglede.

Magnum med mye plass og gode sjøegenskaper

Buster Magnum er etter mange år med perfeksjonering blitt en sjødyktig, presentabel og rask aluminiumsbåt.

Det er lett å finne superlativer når vi ser siste generasjon av Buster Magnum. Første Magnum ble lansert i 1994. Siden den gang er båten stadig blitt modernisert. På denne tiden er mer enn 5000 Buster Magnum blitt solgt. Og den finske båtprodusenten gir seg ikke der. Nyeste Buster Magnum som er fjerde generasjon har til og med blitt betydelig forbedret sammenlignet med forgjengeren med enda mer plass og ytterligere forbedrede sjøegenskaper. Dette er rett og slett en av de tøffeste aluminumsbåtene i sin klasse.

GODE SJØEGENSKAPER: Skroget er blitt enda bedre for siste generasjon av Buster Magnum.
GODE SJØEGENSKAPER: Skroget er blitt enda bedre for siste generasjon av Buster Magnum.

Større

Sammenlignet med forrige generasjon er nyeste generasjon Buster Magnum blitt 30 centimeter lengre og 20 centimeter bredere. Designen er tidsriktig, og med høyere skrogsider fremstår båten som enda mer robust enn tidligere. Buster Magnums brede motoreffekt-område gir mulighet til å velge riktig pakke for ulike behov. Avhengig av økonomi og behov kan du velge en Yamaha med 150 eller 200 hestekrefter, eller du kan slå til med Yamahas V6-motor på 225 hestekrefter som gir den ekstra gode følelsen av kraft.

Moderne

Det sjødyktige og sikre skroget gjør båten enkel å kjøre selv i krevende forhold og med romsligere interiør er det enda hyggeligere å reise og tilbringe fritid i båten. Magnum er en komfortabel båt med god plass for åtte personer. Båten har moderne vindskjerm og konsoller. Baksetet gjør båten stilig uten å glemme egenskaper som er typisk for Buster, som funksjonalitet og tilstrekkelig lagringsplass.

Omfattende standardutstyr gjør båten til en attraktiv pakke for en rekke behov. Den har en 16-tommers Buster Q -smartskjerm som tilbyr all relevant informasjon om navigasjon, motor og vær. Båtens aluminiumsdørk tar et ekstraskritt mot etn virkelig bekymringsløst, lett vedlikeholdt multifuksjonsbåt.

MULIGHETER: Du kan velge fra 150 til 225 hestekrefter.
MULIGHETER: Du kan velge fra 150 til 225 hestekrefter.
Powered by Labrador CMS