ANNONSØRINNHOLD FRA KRAGSTAD AS

NYE LOKALER PÅ OKSENØYA: Torben Kragstad og Sverre Kragstad i bakgrunnen.
NYE LOKALER PÅ OKSENØYA: Torben Kragstad og Sverre Kragstad i bakgrunnen.

Nye lokaler for Kragstad AS

Kragstad AS som er importør av Boston Whaler, Chris-Craft, Delta Powerboats og større modeller fra Beneteau har flyttet til Fornebu. Se deg rundt i de nye lokalene og de utstilte båtene med 360-visning.

I fem år har Kragstad AS holdt til på Lysaker. I vinter flyttet de til Oksenøya Marina, der forholdene ligger enda bedre til rette.

– Her er det mer praktisk å være, med flere båtplasser. Totalt har vi i dag båtplasser for ti båter, og disse er også betydelig mer beskyttet for vær og vind enn der vi var før, sier Torben Kragstad. De har også en innendørs utstilling med plass til ti båter. Der har de i dag følgende båter:

  • Boston Whaler 270 Vantage
  • Delta 26
  • Chris-Craft 21 Carina
  • Boston Whaler 190 Outrage
  • Boston Whaler 170 Monthauk

Alle disse båtene kan du se med Kragstads 360-visning fra de nye lokalene, nederst i artikkelen.

Bedre for besøkende

Torben Kragastad som er i butikken sammen med Sverre Kragstad, forteller også at det nå er mye lettere å ta båter fra sjøen og inn og ut av lokalene.

– Det er blitt en helt annen hverdag, sier Torben Kragstad. Og ikke minst er det blitt mye lettere å besøke den nye butikken, med gratis parkering.

– Dessverre var det noen som fikk bot da de parkerte utenfor da vi holdt til i Lysaker, sier Kragstad.

De er nå tilbake til gamle trakter. Før de flyttet til Lysaker for fem år siden, holdt de til på Oksenøya.

– Rundt oss nå har vi også alt av service, sier Kragstad.

Tar inn nytt båtmerke

Forhandleren er også blitt forhandler av et nytt båtmerke som ventes til de nye lokalene mot sommerhalvåret. Saxdor er et nytt interessant båtmerke som starter med en båt på 20 fot, men som etter hvert kommer med båter helt opp mot 50 fot. Første båt blir en slags krysning mellom vannscooter og båt med utenbordsmotor. Saxdor 200 Sport som båten heter, vil få en startpris helt nede på 20.000 euro med en utenbordsmotor på hundre hestekrefter.

Powered by Labrador CMS