ANNONSØRINNHOLD FRA BOATFLEX

Havna – på tur langs norskekysten
Havna – på tur langs norskekysten

Lei båt i Norge i sommer!

På Boatflex kan du leie båt av privatpersoner langs hele norskekysten.

Princess Riviera til leie i Oslofjorden
Princess Riviera til leie i Oslofjorden

Kan du tenke deg å feriere i Norge i sommer? På Boatflex finner du nå mer enn 9000 båter i hele Europa til leie. For tiden er det 190 båter til leie i Norge. Du finner både seilbåter og motorbåter i ulike prisklasser langs hele kysten.

Motorbåter

I mai 2020 ligger det 67 båter for leie i Oslofjordområdet, 37 i Bergensområdet, 18 i Stavangerregionen, ti på Sørlandet og en rekke båter på mindre steder langs kysten. Gå inn på boatflex.no og søk etter en båt du ønsker å leie.

Blant 190 utleiebåter kan du velge i 82 motorbåter i ulik størrelse og prisklasse. Er du på utkikk etter en feriebåt? I Asker kan du leie en Princess Riviera på 36 fot for 2404 kroner døgnet. I Bergen kan du leie en Fairline Phantom 37 for 2700 kroner i døgnet, og på Hitra finner du en Askeladden P66 for 1650 kroner døgnet.

Uttern til leie på Tjøme.
Uttern til leie på Tjøme.

Mjøsa

På Boatflex finner du også mindre båter for dagsturer. Du kan leie en Hansvik 262 i Harstad for 1500 kroner døgnet og en Uttern D62 daycruiser på Tjøme for 1500 kroner. Eller hva med en Wesling 490 Targa for 1000 kroner døgnet på Mjøsa?

På Boatflex kan du velge mellom mer enn 190 båter langs hele kysten av Norge. Klikk deg inn på Boatflex og lei deg en båt i sommer nå!

Boatflex gir deg de gode sommeropplevelsene på sjøen! www.boatflex.com

Powered by Labrador CMS