Annonsørinnhold

Her er båtbyggerens fem bud for en god båt

Slik er Oceanmasters oppskrift på en godt båt.

Publisert Sist oppdatert

Spennet fra liten skjærgårdsjeep til fullblods daycruiser er stort. Norske OceanMaster har tatt mål av seg til å tilby rikets mest komplette program i dette segmentet.

Båtbyggeren, som i disse dager runder 10 år i bransjen, er ett av de verftene som har utviklet flest modeller i dette området.

Og her er deres fem viktigste punkter for hva som utgjør en vellykket båt:

1 Praktiske løsninger

Samtlige av båtene skal ha solseng, bord og gode oppbevaringsmuligheter. Om bord i en båt av en viss størrelse er det pantry med kokemuligheter, vask og kjøleskap.

OceanMaster leverer båter helt ned i 16 fot med nevnte, nytenkende og gode løsninger.

2 Gode sjøegenskaper

Selv i en liten båt skal du kunne nyte rolig dager på sjøen, men med en trygghet at man har kontroll over båten selv i litt ruskevær. Båtene skal være lettplanende, drivstofføkonomiske og svært enkle å kjøre.

3 Trygg for familien

Båten er noe hele familien kommer til å kose seg på tur i. Fra mamma som ønsker å ligge på solseng å slappe av, lillesøster som ønsker å ta en blund i kabinen til storebror som ønsker å stå på wakeboard. Dette mener OceanMaster at de har klart også.

4 Mye båt for pengene

Dette er åpenbart, men lett å glemme: Du skal forvente mye båt for pengene. Velger du en OceanMaster vil at du få svært mye båt for pengene. Båtene kommer standard med mye utstyr og du slipper dermed skjulte kostnader.

5 Lite vedlikehold

Fra båten blir satt på sjøen til den tas opp til høsten, ønsker de fleste å bruke minst mulig tid på vedlikehold. OceanMaster utviklet nettopp slik at du kan nyte sjøen, og slippe å tenke på vedlikehold.

Dette kombinert med en ny utenbordsmotor er grunnlaget for å utnytte alle de fine sommerdagene.

SOMMER: En god allrounder passer hele året.
SOMMER: En god allrounder passer hele året.

Her kan vi til sist trekke fram testen av klassikeren OceanMaster 630, som et meget godt eksempel på en god allrounder som passer med punktene over - godt tilpasset alt fra matauk til vannski.

Sjekk ellers ut det komplette modelleprogrammet.

SJEKK OGSÅ DENNE VIDEOEN:

 

Powered by Labrador CMS