ANNONSØRINNHOLD FRA NORDKAPP

Gran Coupe 905 fra Nordkapp: Raffinert, sportslig og allsidig

Nordkapp Gran Coupe 905 er kjent for sitt aerodynamiske design og sportslige preg. Båten er en av de mest allsidige styrhusbåtene på markedet, og kombinerer det raffinerte og sportslige med det praktiske og allsidige. Vi viser deg hvorfor.

Design og funksjonalitet i Gran Coupe 905

Gran Coupe 905 er designet med det karakteristiske formspråket fra Nordkapp; store vindusflater i skrogsiden og bruk av kontrastfargene hvit og sort gjør at du lett kjenner båten igjen på avstand. Styrhuset er sentrert, det vil si at det ligger i senter av båten.

Dette gjør at du får like brede passasjer på styrbord og babord side, og designer Espen Thorup har gitt disse passasjene høyt fribord for at du skal føle deg sikker når du passerer hytta. Fribordet løftes ytterligere ved bruken av rekker, disse er også praktiske å holde seg i.

Rett fremfor styrhuset åpenbarer en av våre favorittplasser på Gran Coupe 905 seg; den store, doble solsengen i baugen. Solsengen kan du brette sammen i ett enkelt grep og med den følger det et eget trekk som gjør at du kan dekke den til ved regn. Solsengen har ryggstøtte og koppholdere, her er alt klart for å nyte en fantastisk sommerdag i sola.

Se mer av Gran Coupe 905 her

Hvorfor er Gran Coupe 905 så funksjonell? Inngangen til cockpit og ergonomien knyttet til dette er et godt eksempel. Cockpit kan entres enten fra sidedøren på styrbord side eller fra den store skyvedøren på akterdekket. Grunnen til at båten er utstyrt med en stor førerdør på styrbord side er for å tilrettelegge for enkel bruk alene. Passasjen her gir deg muligheten til å bruke kryssholtet som ligger rett utenfor døren. Gran Coupe 905 kan også utstyres med både baugthruster og hekkthruster, og begge disse kan du manøvrere fra fjernkontroll. Tillegging i marinaen eller longside går som en lek, selv alene.

Allsidig og elegant interiør.

Cockpit i Gran Coupe 905 har innbydende bruk av tekstiler, støynivået er lavt og du merker at du har kommet inn i en kabin hvor nettopp dette har hatt fokus. Båtens sittegruppe innendørs har fire sitteplasser og tilknyttet bord, bordet kan legges sammen og stues vekk under sofaen. Sammen med pantryet under passasjersetet gir dette deg alle funksjoner du trenger, og kjøleskapet under førerstolen har plass til det du trenger for en helg på sjøen.

Under sofaen i sittegruppen har Nordkapp funnet et smart stuerom for stengene til sengen i cockpit. Sengen monteres i akterdelen av cockpit, og med denne montert blir det også åpenbart hvor praktisk førerdøren på styrbord side blir når du skal inn og ut av båten.

Kabinen i Gran Coupe 905 består av påkostede materialer, god og lun belysning samt det separate toalettrommet. Det dimbare lyset gjør at du kan skape en varm og god stemning i båten på kveldstid. Prikken over i-en tilknyttet kabin og cockpit på Gran Coupe 905 er kombinasjonen av det tilgjengelige webasto-varmeanlegget og kalesjen for akterdekket. Webasto-anlegget gir deg både varmtvann i springen og varme i kabinen/cockpit. Men du har også uttak for webastoen bak på akterdekket (utendørs), noe som gjør at du kan varme opp akterdekket etter at du har montert kalesjen. Dermed utvider du inneområdet på båten med en flott spisegruppe akterut, her er det plass til 4 personer og det er en flott middagsplass. Her kan du tilbringe sene kvelder uten å fryse.

Gran Coupe 905 tilpasser seg årstidene

Raffinert og elegant, men likevel godt tilpasset årstidene med sine robuste løsninger. På kaldere dager om høst, vinter og vår gir varmeanlegget om bord i Gran Coupe 905 deg alltid en komfortabel båttur, mens under varme sommerdager gir den elektriske soft-topen og de store dørene deg muligheten til å slippe sommeren inn. Dette gjør det raskt og enkelt å tilpasse seg til vekslende vær.

Se mer av Gran Coupe 905 her

Allsidighet i motorisering.

Gran Coupe 905 leveres med stillegående motorer fra Mercury, noe som gjør det meget behagelig i både lav og høy fart. Fra singel 300hk V8, via singel 400hk V10 og opp til Twin 250hk V8 gir motorene båten et fantastisk skyv og matcher Gran Coupe 905s sjøegenskaper godt. Ønsker du å gå helt til topps i motorvalget på denne båten tilbyr Nordkapp deg Gran Coupe 905 V12, en spesiallaget versjon hvor produsenten har tilrettelagt for Mercurys fantastiske V12-motor med 2-trinns girkasse. 4-taktsmotorene til Mercury gir lave støynivåer i cockpit og du opplever lite vindstøy i fart.

Se mer av Gran Coupe 905 her