ANNONSØRINNHOLD

Sniktitt på nye Cormate Chase 32

Egil Ranvig har vist oss rundt den splitter nye Cormate Chase 32, men først skal vi høre mer om visjonen bak båten.

Cormate sin nyeste modell er en ekstremt gjennomtenkt båt. Designer og eier av Cormate, Egil Ranvig, gir oss en full omvisning. I neste video skal vi dykke inn i disse detaljene, men først får vi høre av Egil hva visjonen er for båten.

Båten er banebrytende på flere måter, men først og fremst fordi den med enkel motor kan nå tett oppunder 50 knop, men ikke over, dermed er båten sikret for fremtiden når høyhastighetsbevis blir innført. Ønsker man derimot mer fart kan båten også bli levert med den nye 600-hesters V12 utenbordsmotoren til Mercury.

Offshore Racing DNA

Cormate startet som produsent av offshore racing båter og den splitter nye skrogformen anvender seg av kunnskapen og erfaringen opptjent av å bygge vinnende båter. Båten er laget for å tåle å bli kjørt ekstremt hardt i høy sjø.

Alle detaljer er derfor nøye gjennomtenkt med sjøegenskaper og soliditet i fokus. Toalettet, eksempelvis, er bygget i karbonfiber for å tåle de store g-kreftene båten blir utsatt for ved rask gange i høy sjø.

Full omvisning i neste video

I neste video med Egil skal vi se nærmere på disse detaljene, og vi får en full omvisning av designer Egil Ranvig. Hvis du ønsker å se båten for deg selv er den nå på utstilling på Båter i Sjøen frem til Søndag.

Les mer om Cormate Chase 32 her.