Annonsørinnhold

Sporty design på nye AMT 190 BR

AMT 190 BR er en rask glassfiberbåt av høy kvalitet. Den virker langt større enn den er og har god annenhåndsverdi. Det nye designet har slått an i markedet.

Publisert Sist oppdatert

GOD Å KJØRE: AMT 190 BR er en familievennlig, romslig og velutstyrt nykommer. Den er drivstoffgjerrig, rask og sporty med et moderne, lekkert design.

Gode kjøreegenskaper og vendbart passasjersete er også blant de egenskapene som trekkes fram av båtfolket.

Forhandler Jørn Langvik ved Krogstadfjorden Marina i Råde selger og tar vare på mange båter hele året. Han ser at kundene reagerer positivt.

– Båten leder an med et nytt design og moderne skrog. Det, sammen med god historikk på båt og motor, gir en god annenhåndsverdi. Alle AMT-båter er lettomsettelige på bruktmarkedet, egentlig. Det er et kvalitetsstempel, sier marinaeier Jørn Langvik.

– Dessuten kan du bruke AMT 190 BR til mye forskjellig. Tur, vannsport, hyttebåt. Den er heller ikke for stor og kan greit håndteres på en båthenger bak en normal bil. Det vendbare passasjersetet er noe kundene setter pris på.

TEST I BÅTLIV: Virker langt større enn den er

 

Gjerrig, fartsfylt og stilig

Nye AMT 190 BR har også fått meget gode skussmål fra båtmesser, prøvekjøringer og andre forhandlerne rundt om i landet.

– Veldimensjonert, romslig plass samt en omfattende standardutrustning er blant de mest opplagte kommentarene. Det er lett å bevege seg rundt på båten. Den har også mange andre kvaliteter som garantert vil tilfredsstille moderne båtfolk som ønsker en rask og drivstoffeffektiv båt til herlige båtturer, sier Finn Høge hos den norske importøren AS Kellox/Honda Marine.

– Den nye skrogformen og designet går ikke på bekostning av gode kjøreegenskaper og fornuftig drivstofføkonomi. Båten egner seg derfor bra til for eksempel vannsportentusiaster. Nye AMT 190 BR gjør tett opptil 40 knop allerede på moderat motoreffekt, legger Høge til.

LES OGSÅ: Ny bowrider fra AMT

 

Anbefalt motorkraft

Lagringsrommene er utstyrt med Abloy-låser slik at du trygt skal kunne plassere og oppbevare også verdifull last og eiendeler der. Den norske versjonen har Raymarine A78 kartplotter, solseng og grå laminatdørk som standard.

Alle detaljer, fra fester til vannavløp, er nøye overveid. Foruten det obligatoriske standardutstyret inngår også puter, rom til kalesje, akterdeksel og Securmark-tyverimerking.

Båtens store bensintank og gjerrige forbruk gir lang rekkevidde. AMT 190 BR anbefales med en motor fra Honda på 80-115 hk, og allerede med 100 hestekrefter i sving kan du logge 40 knops fart.

Båten skreddersys til kundens behov. Den kan for eksempel bestilles med dørken i ekte teak, teaklaminert dørk, Fusion medieavspiller eller kjøleskap.

 

Har unik Alltid-til-havn-konstruksjon

AMT 190 BR, som resten av AMT-sortimentet, er utrustet med en unik Alltid til havn-konstruksjon som radikalt forbedrer båtens sikkerhet ved en nødsituasjon på sjøen.

– Dersom båten på grunn av en skade på skroget skulle fylles med vann, holder båtens dekk den flytende. Dette gir båtføreren mer tid til å tilkalle hjelp, og i mange tilfeller også kunne styre båten til nærmeste strand eller land, sier Finn Høge.

Se kampanjetilbud på båtpakke med Honda-motor her.

 

Powered by Labrador CMS