Annonsørinnhold

Med Active Imaging finner du fisken lettere
Med Active Imaging finner du fisken lettere

Med Active Imaging slipper ikke fisken unna

Publisert Sist oppdatert

Simrad har lansert sin nye skanneteknologi Active Imaging™ – avansert ny skanneteknologi for ekkolodd som gir utrolig detaljerte bilder med høy oppløsning uten at det går utover rekkevidden. Active Imaging omdefinerer hva en sportsfisker kan forvente fra ekkoloddet. Det erstatter Simrad TotalScan™-svingere som for øyeblikket er tilgjengelig med skjermer i GO-serien.

Finner gjemmestedene

Active Imaging-ekkolodd gir utrolig klar visning av strukturer og gjemmesteder der det finnes fisk, med raffinerte detaljer på et helt nytt nivå og med en rekkevidde som ikke kan oppnås med annen bildeteknologi for strukturer. Simrad Active Imaging er tilgjengelig i to modeller – 3-i-1 og frittstående. Simrad Active Imaging 3-i-1 kombinerer ekkolodd med skanning med et tradisjonelt middels/høyt CHIRP-ekkoloddelement for enkel montering med én svinger, mens den frittstående svingeren er utformet for montering sammen med en separat CHIRP-svinger. 

«Andre løsninger for ekkoloddvisning med høy frekvens gir en forbedret visning av strukturen under og på sidene av båten, men skannerekkevidden er betydelig begrenset», sier Leif Ottosson, administrerende direktør i Navico-gruppen. «Active Imaging gir bilder med bransjens høyeste kvalitet og viser også bilder på opptil 300 fot til venstre og høyre for en båt, noe som gir uovertruffen informasjon med én kraftig skanning. Vi har også utformet Active Imaging som en sømløs overgang for skjermene våre i GO-serien, noe som gjør det enkelt for kundene våre å dra nytte av den. Vi er begeistret for den forbedrede opplevelsen som Active Imaging vil gi sportsfiskere på vannet – hjelp med å finne mer fisk».  

activeimaging
activeimaging

 

Enkel i bruk

Sportsfiskere opplever ingen kompromiss når det gjelder høyoppløselige detaljer uansett om de bruker frekvenser på 800 eller 455 kHz. Active Imaging gir klar og presis visning av struktur, fisk og bunnkomposisjon i avstander på opptil 300 fot på hver side av båten. Den er utrolig enkel å bruke. Det er ikke nødvendig å endre frekvenser under fiske – sportsfiskere kan se hvor de bør fiske i stedet for å bare se det umiddelbare området rundt båten ved en angitt frekvens.  

Simrad Active Imaging 3-i-1-svingeren vil fra begynnelsen av oktober 2018 bli levert med de bestselgende skjermene våre i Simrad GO-serien. Både frittstående og 3-i-1 Active Imaging-svingere kan kjøpes separat for henholdsvis NOK 3290. For å finne ut mer om Simrad Active Imaging eller hele serien med høytytende maritim elektronikk fra Simrad kan du gå til www.simrad-yachting.com.