ANNONSØRINNHOLD FRA AB MARINE

AB Marine er klare for høstservice

Det beste er å få gjort det som må gjøres så tidlig som mulig. Høsten kommer kjapt.

AB Marine AS er leverandør av motorer, servicedeler og har komplett delelager til motor og drev. Verkstedet er hovedforhandler for Volvo Penta, Mercruiser og Suzuki.

– Vi har kompetente og løsningsorienterte medarbeidere. Det er langt vanskeligere å skru båt enn bil. På et bilverksted er alle oppgaver nøye beskrevet i manualer. Slik er det ikke med båt. Selv samme modell kan ha store variasjoner, forklarer Barry-Berg.

De fleste kundene ønsker et prisoverslag før en jobb settes i gang. AB Marine har også mange priseksempler på sin nettside for å gi kunder en viss ide om hva servicearbeid på en båt koster.

EFFEKTIVT: AB Marine holder til i nye moderne lokaler rett på kaia i Leangbukta.
FORHANDLER: AB Marine er hovedforhandler for Volvo Penta, Suzuki og Mercury.

Høy effektivitet

Verkstedhallen minner mer om en Formula 1-garasje enn et båtverksted. Barry-Berg mener en høy grad av orden og profesjonelt utstyr gjør at jobben kan gjøres effektivt – en fordel som også kommer kundene tilgode.

SESONG: Kundenøklene begynner å fylles opp i skapet.

Har kapasitet

Det blir en hektisk tid fremover nå som sesongen drar seg mot slutten, men mange velger å utsette arbeidet med å gjøre båten klar for vintersesongen. Siden oppstart i nye lokaler har kundemassen økt betydelig. Flere mekanikere gir de mulighet for gi flere kunder den beste servicen.

– En del vil nyte sesongen maksimalt, særlig etter en fin sommer og varm høst, sier Barry-Berg. Han oppfordrer alle til å bestille service og det som ønskes gjort ellers i god tid. Er det behov for større reparasjoner har de også kapasitet til å gjøre dette i vinterhalvåret.

Vi ønsker å lage en best mulig plan for hele vinteren, slik at vi kan utnytte kapasiteten vår maksimalt, sier Barry-Berg.

Gjør det meste

AB Marine AS er et moderne verksted i Leangbukta i Asker som utfører verkstedtjenester for fritidsbåter, inkludert elektronisk diagnostikk og bremsebenk. Utstyr som gjør det mulig og effektivt teste motorens ytelse.

– Mange båteiere ønsker et profesjonelt servicetilbud, mener Martin Barry-Berg i AB Marine. Verkstedet ligger noen hundre meter ut på brygga i Leangbukta i lokaler få andre kan matche. I servicehallen er det plass til 5-6 store båter med løftekai rett utenfor.

Bygget kom opp i 2016 og inneholder også et båthotell. De kan derfor også tilby lagring innendørs.

AB Marine ønsker alle velkommen til å ta kontakt. Besøk hjemmesiden www.abmarine.no eller ta en tur til butikken med spørsmål eller forespørsler, eller bare for en hyggelig båtprat.

RENT: Barry-Berg har god plass til å fikse båt innendørs.