Denne artikkelen gir Båtmagasinet annonseinntekter - Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette

BESKYTTELSE: Presenning skal beskytte båten mot snø og vind. Et godt stativ er nødvendig for at presenningen skal ha ett stabilt underlag.
BESKYTTELSE: Presenning skal beskytte båten mot snø og vind. Et godt stativ er nødvendig for at presenningen skal ha ett stabilt underlag.

10 produkter du må ha til vinteropplaget

Båtsesongen nærmer seg slutten for de fleste og nå er det på tide å tenke på høstservice og opplag. Her er noen produkter som gjør jobben og vinteren enklere.

Artikkelen inneholder annonselenker

Landstrømpakke

AFFIX er en landstrømpakke som er brukervennlig og "plug and play". Kittet inneholder 16A strøminntak, kabler, landstrømsentral med jord og uttak til en stikkontakt. Systemet finnes i 2 utgaver, hvor antallet av utganger fra sentralen og antallet kontakter er forskjellig.

- Plug and Play, kan installeres uten særlig kompetanse.

- 0% feilmargin ved installasjon.

- IP68 på kontakter og kabler.-

2 år systemgaranti.

Her finner du landstrømpakke AFFIX

Waterline Cleaner, Sharkbite

Sharkbite er en svært effektiv gelcoat-cleaner. Det fungerer bra for rengjøring av aluminium, stål, plast eller glassfiber båter og teak innlegg. Sharkbite fjerner effektivt det gul-brune belegget på vannlinjen og skrogsiden. Spray, vent noen minutter, skyll med vann. Bruk en børste på gjenstridig smuss.

Her finner du Waterline Cleaner, Sharkbite

Konserveringssett

Før vinteropplag er det viktig å rense motorens kjølesystem fra salt, alger og kjemikalier for å hindre korrosjon. Før vinteren er det også viktig å beskytte kjølesystemet med glykol for å slippe frostskader. De spylemuffene som er på markedet krever at du har tilgang på rennende vann. Det kan også være litt vanskelig å få glykolen inn i kjølesystemet. Dette betyr at det finnes et behov for et alternativt produkt.

Konserveringssettet består av:

1 stk spesialprodusert kraftig plastsekk 75 x 65 cm (bredde x høy), som er gjenbrukbar og utstyrt med et dreneringshull.

5 stk STRONG-GRIP aluminiumklemmer.

1 stk festesnor 1,5 m.

Her finner du konserveringssettet

Elektrisk oljeskiftpumpe

Med en elektrisk oljeskiftpumpe montert i motorrommet er jobben gjort på få minutter. Stikk den medfølgende slangen på oljepinnen og start pumpen.

Her finner du den elektriske oljeskiftpumpen

Båtbørster

Med hurtigkobling til teleskopskaft gjør denne båtbørsten vasken mye enklere. Båtbørsten finnes i tre varianter:

Type 1: Harde fibrer laget av hvit polypropylen som tåler de fleste løsningsmidler. Passer best til veldig skitne overflater.

Type 2: Medium myke fibrer laget av blå polypropylen. Passer best for mildt såpevann og mildere løsningsmidler.

Type 3: Myke fibrer laget av gul polypropylen Passer best for mildt såpevann og mildere løsningsmidler. Perfekt for blanke, lett skitne overflater og kalesjer.

Her finner du båtbørste

Powered by Labrador CMS